- 21 Kasım 2014
- 58
- 25
- 288
- 45
- Konu Sahibi tehanu1980
-
Oldumuzmu acaba bende silikonsuz istiyorum am kimse yok deneyimliİmplantsız, protezsiz, slikonsuz küçültmeden sadece dikleştirme ameliyatı olan yok mu koskoca sitede pes
Ben de protezi istemiyorum. Ama neden? Burada her şey çok korkunç anlatılıyor. Yani neredeyse dikleştirmekten de vazgeçeceğim. Şöyle cesaretlendirecek yardımcı olacak bi kişi sağolsun yaazdı. Gerisi okuduğu m yorumlar. Hepsi ayrı felaket senaryosu.
Ameliyat oldunuz mu olmadınız mı bilmiyorum ama.eğer gözünüz keserse önce protezsiz dikleştirme yaptırın,baktınız gözünüze küçük görünüyor,1 yıl sonra protez taktırın hem daha sağlıklı olur.Valla olmdım henüz, olacağım az kaldı gibi. Ben size yazacağım kızlar evden çıkıp eve girdikten sonraki 2 senemi merak etmeyin. Yani eminim başka olanlar da vardır. Lütfen gören olursa ufacık da olsa bizlerle tecrübelerini paylaşsınlar
O kadar haklısınız ki :)) buraları araştırıp okuduktan sonra neredeyse vazgeçecektim. Ben protezli dikleştirme oldum 35 gün önce o kadar dikişlerle alakalı sıkıntı vardı ki kendimi kesin bende de olacak diye hazırlamıştımBen de protezi istemiyorum. Ama neden? Burada her şey çok korkunç anlatılıyor. Yani neredeyse dikleştirmekten de vazgeçeceğim. Şöyle cesaretlendirecek yardımcı olacak bi kişi sağolsun yaazdı. Gerisi okuduğu m yorumlar. Hepsi ayrı felaket senaryosu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?