Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben meme dikleştirme yaptırmak istiyorum arkadaşlar. Dr. Hanife akınoğlunun bu konuda çok başarılı olduğunu duydum hakkında bilgisi olan varsa benimle paylaşabilir mi lütfen. Yardımlarınızı bekliyorum:)
Ben meme dikleştirme yaptırmak istiyorum arkadaşlar. Dr. Hanife akınoğlunun bu konuda çok başarılı olduğunu duydum hakkında bilgisi olan varsa benimle paylaşabilir mi lütfen. Yardımlarınızı bekliyorum:)
belki bu forumda duymadınız ismini Doç.Dr.Muhitdin Eskiyi tavsiye ederim.Protezi hissetmediğin gibi tamamiyle doğal görünüm elde ediyorsun.Abartı fiyat vermiyor.Benim referanslarım acayip memnun kaldı.Ameliyat sonrasını çok hafif atlatıp 3 günde işine döner hastaları. Amerikada kongreden yeni geldi.İşini seven çok dürüst bir doktor. 312 4370737 ya da 532 2210969
Doğru duyumlar almışsınız. 6 ay önce meme dikleştirme ameliyatı yaptırdım Hanife Akınoğlu'na. Ameliyatımda ve ameliyat sonrasındada cok güzel ilgilendi. tum sorularıma ayrıntılı olarak cevap verdı. bence hastasıyla ıletısımı cok ıyı.
amelıyatımda cok basarılı gectı sonuclarındanda cok memunum. goguslerım cok dogal gorunumlu oldu. KEsınlıkle tavsıye edıyorum. memnun kalacagınıza emınım.