B bdeniz30 Guru Kayıtlı Üye 13 Mart 2011 5 0 286 İstanbul 29 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi bdeniz30 #1 merhabalar, doğum yapan anne için göğüs ucuna konulan gümüş kalkanlar varmış, kullanan oldu mu hiç acaba, doktorunuz mu önerdi? hangi firma nereden aldınız acaba? yardımcı olursanız sevinirim.
merhabalar, doğum yapan anne için göğüs ucuna konulan gümüş kalkanlar varmış, kullanan oldu mu hiç acaba, doktorunuz mu önerdi? hangi firma nereden aldınız acaba? yardımcı olursanız sevinirim.
Tinkerbelso Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Nisan 2017 868 1.599 113 41 29 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi bdeniz30 #2 Ben kullanmadım ama bir arkadaşım memnun kaldığını söylemişti bana gereksiz pahalı geldi. Ben aventin kapaklarını aldım krem de kullandım iyi geldi. Ayva çekirdeğini suya koyup bekletince jel kıvamı alıyor o da iyi geliyor
Ben kullanmadım ama bir arkadaşım memnun kaldığını söylemişti bana gereksiz pahalı geldi. Ben aventin kapaklarını aldım krem de kullandım iyi geldi. Ayva çekirdeğini suya koyup bekletince jel kıvamı alıyor o da iyi geliyor