Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Meme Kanseri geçirip tedavisi tamamlandıktan sonra hamile kalanlar
mrb
2009 yilinda duktal karsinoma insltü teshisi ile sag memem alindi allahin sevgili kuluyum ki krmoterapi gormedim sadece 5yil tamoxsifen kullandim araya boyle bir rahatsizlik girince cocuk istegimiz hep ertelendi ta ki 2016 mart ayinda gebe kaldim her sey normaldi yasim 42 oldugundan riskli gebelik olmam disinda tabi. 39.hafta rutin kontrolde bebegimin kalp atisi durmustu drlar hic bir sey bulamadilar bana goreyse dr dememe ragmen asiri sisiyorum bacaklarimda kasintilardan yaralar cikti sozlerimr ragmen gebelikte bunlar olur denilip kan idrar alinmadan evime gonderildim ve bu baskentin gobeginde etlik zubeyde hanim hastanesinde oldu.bebegumi kaybedeli 28 gun oldu oyle zor ki yasamayan bilemez rqbbim kimseye yasatmasin su an cok yeni de olsa melegimin kardesi olsun diye kendi sagligimi bile hice sayabilirim ama rabbim yine bir evlat verir mi bilemem ki