- 8 Nisan 2025
- 1
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi magnificentmeri
Merhaba,öncelikle bu hastalık ile uğraşan herkese Allah şifa versin.Yaklaşık 3 hafta önce anneme İnvaziv Meme Karsinomu teşhisi konuldu.Doktor PET istedi ve sonuçları temiz herhangi bir yere yayılmamış olduğunu söyledi.Kafam çok karışık ve korkuyorum.Annemi genel cerrahi uzmanı meme kanseri cerrahisi alanında çalışan Prof.Dr.H.K.(ismini tam anlamıyla yazmak sorun olur diye baş harflerini yazdım.)ameliyat edecek ve annem devlet hastanesinde ameliyat olacak. Sizce Devlet Hastanesi'nde bu tarz ameliyatları olmak doğru mu yoksa süreci Özel hastanede mi yürütmek gerekir. Düşüncelerinizi benimle paylaşıp bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum çünkü etrafımda kanser geçmişi olan tanıdıklarımla konuşunca ister istemez Devlet Hastanesi için içkilleniyorum. Bir de ufak sorunlar gibi gözükse de anestezi raporunda meme tümörü yerine mide tümörü, Patoloji raporunda sağ meme yazması gerekirken Sol meme yazması bunların dışında EKG'nin yanlış çekilmesi hepsi üst üste geldi.Doktor ile bunları konuştuğumda 'Ben defterime gerekli bilgileri aldım.Neyin ne olduğunu nerede olduğunu çok iyi biliyorum yazılara takılma' gibi bir cevap aldım.Doktor aşırı pozitif ve ilgili biri anneme çok fazla morel veriyor.Süreçlerinizden bana bahsedebilir misiniz? Son olarak minimal invaziv cerrahisi ile bu ameliyatı olan var mı? Desteğiniz için şimdiden çok teşekkür ederim.