• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme küçültme ameliyatından sonra dikişlerde açılma ve ameliyat yaralari

cunyer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2025
1
0
1
44
Merhaba arkadaşlar ben 2 ay önce meme küçültme ameliyatı oldum ama ikinci haftadan ameliyat dikiş yerinde seroma diye bir sıvı akmaya başladı , akan yerinde açılmalar oluştu ve dikiş yerinde kocaman bir açık yaram var 2 aydır batikonla pansuman yapıyorum ama iyilesmiyor Dr büyük memelerde gördüğümüz şeyler diyor ben çok endişeliyim yaram bı turlu iyilesmiyor memelerimde çok ağrım oluyor dün enfeksiyon drna gittim ultrason istedi kistim ve deri altında enfeksiyon olduğunu söyledi psikolojim cok kötü bu durumu yaşayan var mı lütfen yardımcı olun

Eklentiler

• Screenshot_2025-10-03-10-37-51-172_com.miui.gallery.webp
    Screenshot_2025-10-03-10-37-51-172_com.miui.gallery.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG_20251002_103941.webp
    IMG_20251002_103941.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_20250926_143207.webp
    IMG_20250926_143207.webp
    11 KB · Görüntüleme: 65
  • Screenshot_2025-09-20-18-45-17-878_com.miui.gallery.webp
    Screenshot_2025-09-20-18-45-17-878_com.miui.gallery.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 85
benimde böyle oldu, doktor bir krem söyledi bilindik krem kullandım hemen geçti. Rahat olun. Gerçekten çok korkmuştum ama kremi bir iki gün sürünce iyileşti hani gözede sürülen sarı kutulu krem var ya o. Birde bantlama yapma dedi

Neredeyse aynı böyleydi hatta yaraları görünce ben resim atmış mıydım kk ya diye kullanıcı adına baktım. Sizi rahatlatmak gibi olmasın ama ben böyle görünce çok korktum tir tir titredim doktora resim attım doktor hani şu bantlar oluyor ya onu kullanıyorsan kullanma merhem sür dedi. Bir iki günede bi şey kalmadı

Merhaba arkadaşlar ben 2 ay önce meme küçültme ameliyatı oldum ama ikinci haftadan ameliyat dikiş yerinde seroma diye bir sıvı akmaya başladı , akan yerinde açılmalar oluştu ve dikiş yerinde kocaman bir açık yaram var 2 aydır batikonla pansuman yapıyorum ama iyilesmiyor Dr büyük memelerde gördüğümüz şeyler diyor ben çok endişeliyim yaram bı turlu iyilesmiyor memelerimde çok ağrım oluyor dün enfeksiyon drna gittim ultrason istedi kistim ve deri altında enfeksiyon olduğunu söyledi psikolojim cok kötü bu durumu yaşayan var mı lütfen yardımcı olun
Merhabalar benimde 2.haftada tek tarafta aynı oldu ama dr um hastaneye yatış verdi 1 hafta antibiyotik tedavisi ve pansuman uygulandı, kültür testi alındı enfeksiyon yoktu fakat dr um 1 hafta sonunda tekrar revizyon yaptı tek memeden ve protezi çıkarıp antibiyotikli solüsyon ile tekrar yıkayıp yeniden dikti,revizyonda waks adında bir cihaz takilacagini söyledi taktıda vücuttan sıvıyı emen bir cihaz ve 10 gün sonunda çıktım hastaneden sonraki süreçte sorun yaşamadım tekrar ,geçmiş olsun size de ama açık kalınca enfeksiyon açısından risk oluşturur protez içinde.

Back
X