• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme küçültme,dikleştirme,silikon ve karın germe yaptıranlar ve yaptırmayı düşünenler toplanabilir miyiz arkadaşlar tecrübeleri yazalım

Annem meme kanseri sonrası meme ve karın germe ameliyatı oldu aynı anda göğsünde pek acı veya bir sorun yoktu ama bence karın çok zor tuvalete gitmekte biraz zorlandı hapşırırken bile ağrısı oluyordu ve belli bir süre yüksek yatması istendi karnının gerilmemesi için zor bir süreçti önerim kış ayında yaptırın yazın daha zor oluyor

Ben meme kucultme ve diklestirme liposuction ve karin germe oldum ayni anda.Sıkınti 5-6 gün sonra evde tek kalabilirsiniz işe de 15 gun sonra rahat donersiniz

Izmirde bir prof.a oldum.Evet ilk bir kac gun yataktan desteksiz kalkamiyorsunuz cok aciyor hatta pisman oluyorsunuz ama sonra iyiki yaptirdim diyorsunuz.Sonuçdan memnun gibiyim ama daha tam 1 ay olmadi zamanla daha anlayacagim cunku odemler devam ediyor

Izmirde bir prof.a oldum.Evet ilk bir kac gun yataktan desteksiz kalkamiyorsunuz cok aciyor hatta pisman oluyorsunuz ama sonra iyiki yaptirdim diyorsunuz.Sonuçdan memnun gibiyim ama daha tam 1 ay olmadi zamanla daha anlayacagim cunku odemler devam ediyor
İsim verir misiniz geçmiş olsun ben de izmirdeyim

Back
X