• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Meme küçültme sonrası revizyon dr tavsiyesi

maveraulbahr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2025
10
1
1
52
Meme küçültme ameliyatı sonrası olan olumsuzluklar sonucu revizyon istiyorum ama hangi doktor kime gideceğim bilemiyorum önerisi veya tavsiye edeceğiniz bir doktor varsa isim verebilir misiniz

Meme küçültme ameliyatı sonrası olan olumsuzluklar sonucu revizyon istiyorum ama hangi doktor kime gideceğim bilemiyorum önerisi veya tavsiye edeceğiniz bir doktor varsa isim verebilir misiniz
Bende aynı dertten muzdaripim siz hangi şehirdesimiz acaba.ben araştırdım Dr lar ile görüştüm ilki gibi kolay olmuyor maalesef bilginiz olsun

Cevabınız için teşekkür ediyorum sorununuz nedir ben kimseyle görüşmedim iyice emin olmadan artık kimseye gitmek istemiyorum bu doktora da güya referansla gitmiştim
Ne gibi zorluklardan bahsediyorsunuz ne dediler öğrenmek isterim
Bu arada ben İstanbul’dayım

Cevabınız için teşekkür ediyorum sorununuz nedir ben kimseyle görüşmedim iyice emin olmadan artık kimseye gitmek istemiyorum bu doktora da güya referansla gitmiştim
Ne gibi zorluklardan bahsediyorsunuz ne dediler öğrenmek isterim
Bu arada ben İstanbul’dayım
Kusura bakmayın yeni gördüm mesajınızı
Ameliyat şeklini öğrenmek istiyorlar eski ameliyat raporlarımı aldım baktı Dr ona göre ameliyat olucam ayın 30 da olucam inşallah Esabil beye yaptıracak kafama o yattı sadece

Back
X