- 10 Ağustos 2025
- 44
- 7
- 1
- 23
- Konu Sahibi neselikiznesrinn
merhaba göğüslerimin boyutu beni hiç tahmin etmedi
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet vardı öncesinde de dokum ama fazla sarkıklığım vardı açıkçası tümlermemeydi yani yaptırmışken de degsin isterdim tabii kilonuza da bağlı ama bence 400 cc en az olmalı diye düşünüyorum yaptırmışken eğer büyük meme istiyorsanız ben yaptırdıktan sonra bu tarz paylaşımlara baktım her şeyi doktora bırakmıştım 360 deyince de hiç sesimi çıkarmadımBence başkalarının fikirlerini boşverin. Ameliyat öncesi nasıldı meme yapınız? Dokunuz var mıydı? Aslında 360cc az bir cc değil. Belki 3 4 ay dolmasını beklemeniz gerekiyordur. Bu arada ben de büyütme ameliyatı istiyorum. Sitedeki yazılanlardan yola çıkarak fikrimi belirtmek istedim.
Yani göze gelen bir meme değil değil miBence başkalarının fikirlerini boşverin. Ameliyat öncesi nasıldı meme yapınız? Dokunuz var mıydı? Aslında 360cc az bir cc değil. Belki 3 4 ay dolmasını beklemeniz gerekiyordur. Bu arada ben de büyütme ameliyatı istiyorum. Sitedeki yazılanlardan yola çıkarak fikrimi belirtmek istedim.
Ya evet herkes en az 400cc diyor da açıkçası ben minyon birisiyim. Boyum 155 kilom 57. Doktorum büyük cc silikon ilerde pişman edebilir dedi. Hem seni olduğundan çok daha kilolu gösterir dedi. Benim durumum bu şekilde. Sizinle alakalı da doktora bırakmakla iyi yapmışsın bence. Sonuçta herkesten çok tecrübesi var ama merak ettiğim şey büyük istediğini söylemiş miydin?Evet vardı öncesinde de dokum ama fazla sarkıklığım vardı açıkçası tümlermemeydi yani yaptırmışken de degsin isterdim tabii kilonuza da bağlı ama bence 400 cc en az olmalı diye düşünüyorum yaptırmışken eğer büyük meme istiyorsanız ben yaptırdıktan sonra bu tarz paylaşımlara baktım her şeyi doktora bırakmıştım 360 deyince de hiç sesimi çıkarmadım
Yani evet büyütmek istediğimi söylemiştim ama açıkçası çok yapay durur diye de bunu söyledikten sonra doktora çok büyük doktor da büyük meme güzel meme demek değil demişti. Doktorun sayfasından da 360 cc ye baktığım zaman açıkçası gözüme büyük gelmişti. Belki de zamanla kendini saldığı için daha büyük durur çünkü şu an kas tutuyor ama bence doktorlar biraz daha riske girmemek adına kendi istedikleri söylüyorlar sizde ısrar etmezseniz o şekilde yaptırmış oluyorsunuz. Çünkü eğer olurda dikiş atarsa ya da doktordan kaynaklı bir yani ccden dolayı bir komplikasyon olursa öğrendiğim kadarıyla doktor hatası olarak geçiyor ve sizden ücret almadan tekrardan ameliyat oluyorsunuz. Üzüldüm konu kime sorsam çok güzel olmuş çok doğal duruyor diyorlar ben açıkçası büyük gözüksün istiyordum. Çok araştırmadan giriştim doktora güvendim cc konusunda demek ki bu kadar oluyormuş dedim ancak daha üste çıkılıyormuş yani öyle bir şey yokmuş bu sayfada öğrendimYa evet herkes en az 400cc diyor da açıkçası ben minyon birisiyim. Boyum 155 kilom 57. Doktorum büyük cc silikon ilerde pişman edebilir dedi. Hem seni olduğundan çok daha kilolu gösterir dedi. Benim durumum bu şekilde. Sizinle alakalı da doktora bırakmakla iyi yapmışsın bence. Sonuçta herkesten çok tecrübesi var ama merak ettiğim şey büyük istediğini söylemiş miydin?
Yani evet büyütmek istediğimi söylemiştim ama açıkçası çok yapay durur diye de bunu söyledikten sonra doktora çok büyük Demedim doktor da büyük meme güzel meme değil dediğinde anlamam ve orada belli etmem gerekiyordu isteğimi sanırım. Siz doktora gittiniz mi kaç cc dediYa evet herkes en az 400cc diyor da açıkçası ben minyon birisiyim. Boyum 155 kilom 57. Doktorum büyük cc silikon ilerde pişman edebilir dedi. Hem seni olduğundan çok daha kilolu gösterir dedi. Benim durumum bu şekilde. Sizinle alakalı da doktora bırakmakla iyi yapmışsın bence. Sonuçta herkesten çok tecrübesi var ama merak ettiğim şey büyük istediğini söylemiş miydin?
Siz minyonsanız o ayrı boyunuz kilonuz 300 cc bile diyebilir doktor aynı değil yani kesinlikleYa evet herkes en az 400cc diyor da açıkçası ben minyon birisiyim. Boyum 155 kilom 57. Doktorum büyük cc silikon ilerde pişman edebilir dedi. Hem seni olduğundan çok daha kilolu gösterir dedi. Benim durumum bu şekilde. Sizinle alakalı da doktora bırakmakla iyi yapmışsın bence. Sonuçta herkesten çok tecrübesi var ama merak ettiğim şey büyük istediğini söylemiş miydin?
Ben öğrenciyim aslında belki de doktor o yüzden bu şekilde yaptı göğsümü 22 yaşındayım daha ama yaptırmışken de büyük olsun dikkat çeksin istiyordum bilmiyorumEvet evet haklısın tek seferde istediğin sonucu elde etmek istiyorsan net şekilde anlatman gerekir. Bana 330cc önerdi. Benim dokum az. Ama aşırı büyük olmasını istemiyorum. Hem dolgun meme seviyorum hem de doğal görüntü.
Bu arada bence biraz zaman geçip tamamen normal hayata donünce çok beğeneceksindir. Başkalarına bakma sonuçta meme senin. Bu arada yaşın kaçtı çocuğun falan var mı? Benim henüz yok ilerde bebeğim olsun da isterim![]()
Yani sanki kendi göğsümmüş gibi duruyor kimisi böyle ister kimse benim gibi dolgun büyük dursun ister çünkü ne kadar şu sıralar kilo versem kilo vermeye çalışsam bile yani gobegimle bir duruyor göğsüm ahahahhahaEvet evet haklısın tek seferde istediğin sonucu elde etmek istiyorsan net şekilde anlatman gerekir. Bana 330cc önerdi. Benim dokum az. Ama aşırı büyük olmasını istemiyorum. Hem dolgun meme seviyorum hem de doğal görüntü.
Bu arada bence biraz zaman geçip tamamen normal hayata donünce çok beğeneceksindir. Başkalarına bakma sonuçta meme senin. Bu arada yaşın kaçtı çocuğun falan var mı? Benim henüz yok ilerde bebeğim olsun da isterim![]()
Tekrardan aynı süreci yaşamak gözüme çok gelmiyor aslında yani çok ağrım olmadı dayanamayacak bir şey değil birkaç gün ama öğrenci olduğum için maddi olarak olarak da düşünüyorum babam yaptırıyor sonuçta babacığım daha büyük olsun istiyorum bir daha gireceğim demekte istemiyorum yani kendime de kızıyorum ne istediğimi bilmiyordum diye nasıl duracağımı tahmin edememiştim yani ortalamamı göğüs olsun istedim ama düşündüğüm ortalama bu değildiEvet evet haklısın tek seferde istediğin sonucu elde etmek istiyorsan net şekilde anlatman gerekir. Bana 330cc önerdi. Benim dokum az. Ama aşırı büyük olmasını istemiyorum. Hem dolgun meme seviyorum hem de doğal görüntü.
Kas üstü mü oldu ameliyatın? Ve aileni tebrik ettim ya ne güzel destek olmuşlar sanaTekrardan aynı süreci yaşamak gözüme çok gelmiyor aslında yani çok ağrım olmadı dayanamayacak bir şey değil birkaç gün ama öğrenci olduğum için maddi olarak olarak da düşünüyorum babam yaptırıyor sonuçta babacığım daha büyük olsun istiyorum bir daha gireceğim demekte istemiyorum yani kendime de kızıyorum ne istediğimi bilmiyordum diye nasıl duracağımı tahmin edememiştim yani ortalamamı göğüs olsun istedim ama düşündüğüm ortalama bu değildi
Ve ne kadar ödedin ameliyata toplam?
Bana da doktor o şekilde söyledi yani kendi meme dok onu da var dedi işte o yüzden ben de doktor biliyordur diye bir şey söylemedim çünkü genellikle göğüs dokusu olmayanlar yaptırıyordu gördüğüm kadarıyla onların bu şekilde olduysa benim daha büyük durur dedim ama hocanın paylaştığı sonuçlar da bir sene sonraki sonuçlarmış yani belki de o şekilde durur göğsümAma meme dokum var demişsin ya belki ondan çok büyük takmak istememiştir. Sordun mu doktoruna olabilecek en büyük bu muydu diye?