Evet bana simülasyondan gösterdi. Bana biraz küçük gibi geldi. Burada yazılanlar da etkiledi galiba. Ameliyatı olanlara sormak istedim. Bu arada sizin ne kadar oldu ameliyatın üstünden? Ve sütyen bedeninizi nasıl etkiledi?Doktorunuza tam olarak ne istediğinizi anlattıysanız sorun yok. Buradan verilen cc önerileri de sizin vücudunuzu görmeden yanlış olur
Şöyle anlatayım benim boyum 160 kilom 40 belim ve göğüs kafesim de oldukça dar. Ameliyat öncesi meme dokum çok azdı ve biri daha küçük olduğu için 230-280 cc protezler takıldı ama vücuduma göre çok büyük oldular. Vücuduma bakıldığında tüm odak memelerimde oluyor
Sahilde falan diğer bikinili kızlara baktığım zaman vücuduma oranla çok büyük memelerim var bu da bende hafiften pişmanlık yaratmaya başladı
Doktorunuz muayene sırasında size 330cclik protez gösterdi mi? Siz de hayal edebilirsiniz az çok
330 bence küçük değil, öyle çok iri yapılı da değilsiniz tam orta ölçüde olur diye düşünüyorumEvet bana simülasyondan gösterdi. Bana biraz küçük gibi geldi. Burada yazılanlar da etkiledi galiba. Ameliyatı olanlara sormak istedim. Bu arada sizin ne kadar oldu ameliyatın üstünden? Ve sütyen bedeninizi nasıl etkiledi?
Ve su an çok memnunsun, daha büyüğü olsun diye düşünmedin değil mi? Buradaki yorumlar genelde sonra degistirmek istedim şeklinde oluyor. Ondan soruyorum330 bence küçük değil, öyle çok iri yapılı da değilsiniz tam orta ölçüde olur diye düşünüyorum
Benim bir buçuk seneye yakın oldu. Sadece meme uçlarımı gizlemek için çocuk sütyeni takıyordum 75b oldu
Aynadaki görüntümden çok memnunum. Daha büyük olsa taşardı çok kötü dururduVe su an çok memnunsun, daha büyüğü olsun diye düşünmedin değil mi? Buradaki yorumlar genelde sonra degistirmek istedim şeklinde oluyor. Ondan soruyorum
Aaaa o kadar memnunsun yaniAynadaki görüntümden çok memnunum. Daha büyük olsa taşardı çok kötü dururdu
Ve dediğim gibi diğer kadınların memelerinin vücutlarına uyumunu görünce benimkiler çok büyükmüş gibi geliyor, bir tık daha küçük bile yaptırabilirmişim
Merhaba 1.60 boyum 57 kilom 350cc kad altı Motiva takıldı başta ödemler vardı büyüklüğü güzeldi sonra ödemler gitti meme küçüldü benim kendi göğsümde zaten yoktu dümdüzdü sadece protezin büyüklüğü var oda kas altı takıldığı için doğal kendi göğsüm gibi duruyor ama tabi çok yumuşak değilmiş bu Marka ilk üç ay şekli kötüydü sonradan güzelleşmeye başladı şu an dokuzuncu ayım hiçbir şikayetim yokMerhaba kızlar. Öncelikle boyum 155 kilom 57. Doktorla görüştüm ve boy kilomu da göz önünde bulundurarak 330cc yüksek profil Polytech marka silikon önerdi. Önceden ameliyat olan arkadaşlar kendi deneyimlerini paylaşırsa sevinirim(meme dokum çok az. Aman aman büyük ve beni kilolu göstersin istemiyorum. Ama dolgun meme seviyorum) fikirlerinize açığım.
75 Bedeni doldurmuyordum eskiden şuan 80/a ve b oldum tam doluyor içi hatta diyorum biraz daha büyük olabilirmiş çünkü küçüldü Balen’le dolgulu sütyen takmıyorum taksam olur ama rahat sporcu atletleri kullanıyorumMerhaba 1.60 boyum 57 kilom 350cc kad altı Motiva takıldı başta ödemler vardı büyüklüğü güzeldi sonra ödemler gitti meme küçüldü benim kendi göğsümde zaten yoktu dümdüzdü sadece protezin büyüklüğü var oda kas altı takıldığı için doğal kendi göğsüm gibi duruyor ama tabi çok yumuşak değilmiş bu Marka ilk üç ay şekli kötüydü sonradan güzelleşmeye başladı şu an dokuzuncu ayım hiçbir şikayetim yok
Öncelikle yazdığın için teşekkür ederim. Ben de dediğim gibi yaptırıcam. Kendime ekstra yük olsun istemiyorum. Bak senin de çok güzel olmuş anlaşılan. İnşallah hep böyle memnun olursun. Bu arada şu an nasıl memelerin? Yumuşaklığı? Görüntüsü?Merhaba 1.60 boyum 57 kilom 350cc kad altı Motiva takıldı başta ödemler vardı büyüklüğü güzeldi sonra ödemler gitti meme küçüldü benim kendi göğsümde zaten yoktu dümdüzdü sadece protezin büyüklüğü var oda kas altı takıldığı için doğal kendi göğsüm gibi duruyor ama tabi çok yumuşak değilmiş bu Marka ilk üç ay şekli kötüydü sonradan güzelleşmeye başladı şu an dokuzuncu ayım hiçbir şikayetim yok
Görüntüsü güzel ideal hatta biraz daha büyük olabilir içerden elime birşey geliyor yani protezin olduğu belli am galiba Motiva marka böyle çok fazla yumuşak değilÖncelikle yazdığın için teşekkür ederim. Ben de dediğim gibi yaptırıcam. Kendime ekstra yük olsun istemiyorum. Bak senin de çok güzel olmuş anlaşılan. İnşallah hep böyle memnun olursun. Bu arada şu an nasıl memelerin? Yumuşaklığı? Görüntüsü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?