Meme protezi sonrası hastalık

Neshesha

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
758
Puanlar
23
Merhaba. Meme protezi ameliyatı oldum biliyorsunuz. Grip olduğum zamanlarda aşırı hassasiyet ve ağrı durumu yaşıyorum. Sizde de durum bu şekilde mi?

Kızlar deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz

Merhaba sizinle ara ara konuşuyoruz nasıl bir ağrı yaşıyorsunuz kas ağrısı givi mi yoksa regl dönemi hassasiyeti gibi mi

Merhaba sizinle ara ara konuşuyoruz nasıl bir ağrı yaşıyorsunuz kas ağrısı givi mi yoksa regl dönemi hassasiyeti gibi mi
Ya normal zamanda ağrım yoktu çok şükür. Hastalandım nezle gibi. Kas ağrısı yaşıyorum. Ama çok fazla.

Ya normal zamanda ağrım yoktu çok şükür. Hastalandım nezle gibi. Kas ağrısı yaşıyorum. Ama çok fazla.
Tek taraflı mı tam dikişlerin olduğu yerden mi. Eğer batma şeklindeyse sanki kemiğğnz batıyor gibiyse kas ağrısıdır. Kendinizi hiç yormayın hemen acilde kas gevşetici iğne vurdurun. Ben 5 gün şiddetli bir şekilde yaşadım. İğne vuruldum geçti. Şimdi ara ara zorlayınca oluyor sol tarafımda. Bakalım inşallah geçecek

Dikişler değil direkt göğüslerim ağrıyor

Evet galiba öyle. Yapacak bir şey yok iyileşene kadar çekeceğim. Sende oluyor mu
Evet galiba öyle. Yapacak bir şey yok iyileşene kadar çekeceğim. Sende oluyor mu
Eğer batma şeklindeyse beklemeyin iğne vurulun acilde. Kas spazmı o . Baya şiddetli oluyor ve günlük hareketlerinizi kısıtlıyor . Benim sol tarafta çok az var. İğneden sonra büyük oranda geçti. Doktoruma gittim. Bir sorun yok arada olursa kas gevşetici al olabiliyor bazen dedi. 1. Senede gideceğim kontrole

Merhaba. Meme protezi ameliyatı oldum biliyorsunuz. Grip olduğum zamanlarda aşırı hassasiyet ve ağrı durumu yaşıyorum. Sizde de durum bu şekilde mi?
Birçok hastalık ve rahatsızlıgq sebep oluyor hormonları bpzuyo bizzat yaşadım ve pişman oldum

Duruyo devlette yaptırdım ama cıkarrttırmasın cok para bende anksiyete panik atak yaptıgı ıcın ameliyat olmakta istemiyorum acıkcası korkuyorum
Ne kadar oldu yaptıralı sizin .bazı yorumlar da da vücut alışana kadar bu tepkileri veriyor diye okumuştum

`