Meme protezi sonrası koltuk altında sertlik

visneveturta

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2025
3
0
1
35
23 Haziran'da meme büyütme oldum.Koltuk altimda lenf düğümü gibi ağrılı bir sertlik oluştu dr normal dedi ama ben endişeliyim bu durumu yaşayan var mı sol kolum normal kaldırıyorum sağ taraf acıyor ve hala kendim banyo yapamıyorum siz de süreç nasıldı paylaşırsanız sevinirim

konu hakkında bilgim yok ama bence endişe etmemelisin aynı zamanda durumu araştırmalısın. Başka doktorlara gitmeni tavsiye ederim. İçin rahat edene kadar çeşitli araştırmalarını yap. Kendi doktorunla yetinme.
Banyo konusuna gelirsek, ilk 2 hafta ben de banyo yapamadım kendim. 3. Hafta kendim yapıyordum ama elimi kafamın üstüne götüremiyordum tam. 1. Aydan itibaren hareketlerim çok rahatladı

konu hakkında bilgim yok ama bence endişe etmemelisin aynı zamanda durumu araştırmalısın. Başka doktorlara gitmeni tavsiye ederim. İçin rahat edene kadar çeşitli araştırmalarını yap. Kendi doktorunla yetinme.
Banyo konusuna gelirsek, ilk 2 hafta ben de banyo yapamadım kendim. 3. Hafta kendim yapıyordum ama elimi kafamın üstüne götüremiyordum tam. 1. Aydan itibaren hareketlerim çok rahatladıcok

Banyo konusuna gelirsek, ilk 2 hafta ben de banyo yapamadım kendim. 3. Hafta kendim yapıyordum ama elimi kafamın üstüne götüremiyordum tam. 1. Aydan itibaren hareketlerim çok rahatladı

Back
X