meme protezi sonrası....

sardunya2013

Guru
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2013
248
105
303
İstanbul
arkadaşlar meme protezi olmak istiyorum fakat en büyük korkum partnerim tarafından dokunulduğunda benim ve partnerimin hissetmesi eğer bu şekilde hissediliyorsa değermi silikon taktırıp cinsel hayatını etkilemeye sadece görüntü olsun diye.. silikon taktıran arkadaşlar bu konuda bilgi verirseniz çok mutlu olucam çünkü çok kararsızım...:19:

silikonum yok ama en son şarkıcı Demetin bebeğini bu yüzden emziremediğini hatırlatayım dedim.kadınların kendini silikonlarla doğal güzelliklerini bozmasını gerçekten üzücü buluyorum:((

yani gerdirme veya biryerleri kestirip düzelttirmek bana daha kolay geliyor silikon da çok kararsızım oyüzden burda böyle bir konu açtım silikonum yok ama taktırırsam pişman olurmuyum bilemiyorum

yani gerdirme veya biryerleri kestirip düzelttirmek bana daha kolay geliyor silikon da çok kararsızım oyüzden burda böyle bir konu açtım silikonum yok ama taktırırsam pişman olurmuyum bilemiyorum

bencede gerdirme belki ama silikon ve yabancı maddelerin vucuda zek edilmesi yanlış, yaşınız gençtir bence bu yeterli yaşlanınca silikon taktırsanda yerçekimi kadınların aleyhine işliyor.

offfffffffff bilmiyorum aslında erkek arkadaşım yolumu kesti biraz eğer hissedersem soğukluk olur bende diyor.ben karın germe ve lipo yaptırdım onda öyle birşey demedi ama silikona pek sıcak bakmıyor kimsede yorum yapmıyor :43:

offfffffffff bilmiyorum aslında erkek arkadaşım yolumu kesti biraz eğer hissedersem soğukluk olur bende diyor.ben karın germe ve lipo yaptırdım onda öyle birşey demedi ama silikona pek sıcak bakmıyor kimsede yorum yapmıyor :43:

sardunya erkek arkdaşına bunları söyleyebiliyor musun? bunları konuşabilmek bile ne güzel? anlayışlıymış doğrusu:)

Silikonum var eşimden olumsuz bir yorum almadım tavır da hissetmedim ayrıca emziriyorum.silikonla süt kanallarının bağlantısı yok.demet akalın tam diyete girdiği için sütü kesilmiş diye biliyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaşlar meme protezi olmak istiyorum fakat en büyük korkum partnerim tarafından dokunulduğunda benim ve partnerimin hissetmesi eğer bu şekilde hissediliyorsa değermi silikon taktırıp cinsel hayatını etkilemeye sadece görüntü olsun diye.. silikon taktıran arkadaşlar bu konuda bilgi verirseniz çok mutlu olucam çünkü çok kararsızım...:19:

Ben yaptıralı 2 seneden fazla oluyor kendim dahi hissedemiyorum
tek pişmanlığım keşke daha önce yaptırsaydım oldu:4:

Back
X