Meme reddi..acil yardim

Cangul3405

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2017
15
0
1
43
55 gunluk oglum var.birturlu gogsumu almadi.artk sutum de birkac damla kaldi.pompalar kalkanlar vs herseyi kullandim.herseyi agzina aliyor gogsumu istemiyor cok uzgunum.nasil gogsume alistirabilirim.bunu basaranlar varsa lutfen yardim etsin:olamaz:

55 gunluk oglum var.birturlu gogsumu almadi.artk sutum de birkac damla kaldi.pompalar kalkanlar vs herseyi kullandim.herseyi agzina aliyor gogsumu istemiyor cok uzgunum.nasil gogsume alistirabilirim.bunu basaranlar varsa lutfen yardim etsin:olamaz:

Benim kızımda 18 günlük. Silikon meme ucuyla başardım emzirmeyi. Bi de sağa sağa sütümü cogalttim önce. Şimdi emmeye başlar başlamaz sutum geldigi için emmekte zorlanmıyor, gelmesede ben mememe masaj yapıp o tutmadan diliminin ucuna süt akıtıyorum mutlaka. Silikon meme ucunu da rahat tuttuğu için emiyor.

İşte o emzik biberon silikonlar yüzünden meme reddi oluyor maalesef.
Bebekle aranıza plastik sokmayın.
Facebook'ta emzirme sanatı grubu var oraya üye olun.
http://www.lllturkiye.org/search/label/meme reddi?m=1

Bak bana anneannem dedi ki yaz ın göğüsler emzirmeden önce yikanmali. Az ter koksa bebek almaz bir de ucu kuru olunca almaz dedi ne zaman almayacak olduysa gidip hep yikadım ucu ıslak olunca hemen aldı sen de yap canım inşallah işe yarar. En son ne zaman emzirdin bugün ben ilk üç ay süt azalmasin diye saatte bir hep emziriyordum. Şimdi iki saatte bir. Bebeğim 5 aylık.

Aslinda hayatinda terlemeyen ben dogumdan sonra su gibi terlemeye basladim.temiz tutmaya ozen gosteriyorum.okadar yoruldum ki pes edesim var ama dayan diyorum kendime:(

Aslinda hayatinda terlemeyen ben dogumdan sonra su gibi terlemeye basladim.temiz tutmaya ozen gosteriyorum.okadar yoruldum ki pes edesim var ama dayan diyorum kendime:KK43:

Ben baby&me nin elektrikli pompasini aldım. Indirimdeydi ondan aldım. Gayet memnunum. Şuanda da bebeğim 2 saatten fazla uyuduğu zaman sağıp buzluğa atıyorum. Ilk sagdigimda 10 ml falan cikiyodu zar zor.. şimdi memeler tam bosalmadan 100 ml sagiyorum

Sakın pes etme. Inan bende çok ağladım. Hatta pompadan yara oldu kanadı göğüs uçlarım. Ama çok şükür deneye deneye başardım

Kizlar motilium hakkinda ne dusunuyorsunuz.eski mesajlari okudum.simdi kullanan varsa yazabilir mi sute ne derece etki yapti.sutum bitmek uzere her yolu deniyorum.cogalirsa daha kolay memeye alistirirm diyorum

Merhaba canım. Herkes faydası yok diyor ama ben azda olsa faydasını görüyorum. Un helvası yiyorum sürekli. İlk zamanlara göre birazcık daha arttı. Süt sağarken bi yandan da yiyorum. Bende emziremiyorum. Artık almıyor. Mama veriyorum. Sütümüde sağıyorum. Günde 3-4 kere anca kendi sütümden verebiliyorum. Yapacak birşey yok. Herkes emzirecek diye bir durumda yok napalım :(

Merhaba gec gördüm bizimde meme reddimiz vardi el hadi ismini zikretmek gerekiyormus 260 defa ya hadi diye. Ben oyle kabullendirdim memeyi ama pes etmedim. Sütü arttirmak icin emzirme kampi var bi bakin araştırın bir gun bile yapsaniz farki goreceksiniz

kızlar bebeğim emmeyi reddediyor sağıp verıyorum oda çok acıtıyor ne yapacağım

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X