- 6 Eylül 2017
- 15
- 0
- 1
- 43
- Konu Sahibi Cangul3405
-
55 gunluk oglum var.birturlu gogsumu almadi.artk sutum de birkac damla kaldi.pompalar kalkanlar vs herseyi kullandim.herseyi agzina aliyor gogsumu istemiyor cok uzgunum.nasil gogsume alistirabilirim.bunu basaranlar varsa lutfen yardim etsin
55 gunluk oglum var.birturlu gogsumu almadi.artk sutum de birkac damla kaldi.pompalar kalkanlar vs herseyi kullandim.herseyi agzina aliyor gogsumu istemiyor cok uzgunum.nasil gogsume alistirabilirim.bunu basaranlar varsa lutfen yardim etsin
İşte o emzik biberon silikonlar yüzünden meme reddi oluyor maalesef.55 gunluk oglum var.birturlu gogsumu almadi.artk sutum de birkac damla kaldi.pompalar kalkanlar vs herseyi kullandim.herseyi agzina aliyor gogsumu istemiyor cok uzgunum.nasil gogsume alistirabilirim.bunu basaranlar varsa lutfen yardim etsin
Sayfa cok faydali bilgiler iceriyor tesekkurlerİşte o emzik biberon silikonlar yüzünden meme reddi oluyor maalesef.
Bebekle aranıza plastik sokmayın.
Facebook'ta emzirme sanatı grubu var oraya üye olun.
http://www.lllturkiye.org/search/label/meme reddi?m=1
Aslinda hayatinda terlemeyen ben dogumdan sonra su gibi terlemeye basladim.temiz tutmaya ozen gosteriyorum.okadar yoruldum ki pes edesim var ama dayan diyorum kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?