Merhaba tecrübeli anneler, yardımınıza ihtiyacım var
enfeksiyon sebebiyle 9 gün yoğun bakımda kalan bebeğim biberona alışmış ve maalesef meme redde yaşıyoruz. Halbuki çok güzel emen bir bebekti.
Uyku arasında, uykuya geçiş yaparken ve uyanmak üzereyken vermeyi denedim.
Kaşık biberonla verip normal biberonu unutturmayı denedim.
Silikon göğüs ucu alıp onunla emzirmeyi denedim.
Doğum yaptığım hastanenin laktasyon polikliniğinde hemşire ile de emzirtmeyi denedik.
Aklıma gelen ve görüp duyduğum her şeyi denememe rağmen olmadı, bebeğim memeyi reddediyor ve maalesef mamayla besleniyor. 2 aylık olmak üzere, sütüm giderek azalıyor ve çok üzülüyorum. Sürekli onunla ilgilenmekten her zaman süt sağacak vakit bulmakta çok zor. Bu durumu yaşayan ve aşan anneler denemediğim bir şey varsa lütfen yardımcı olur musunuz vaktimiz daralıyor artık daha sonra emmek istese de süt bulamayacak

Uyku arasında, uykuya geçiş yaparken ve uyanmak üzereyken vermeyi denedim.
Kaşık biberonla verip normal biberonu unutturmayı denedim.
Silikon göğüs ucu alıp onunla emzirmeyi denedim.
Doğum yaptığım hastanenin laktasyon polikliniğinde hemşire ile de emzirtmeyi denedik.
Aklıma gelen ve görüp duyduğum her şeyi denememe rağmen olmadı, bebeğim memeyi reddediyor ve maalesef mamayla besleniyor. 2 aylık olmak üzere, sütüm giderek azalıyor ve çok üzülüyorum. Sürekli onunla ilgilenmekten her zaman süt sağacak vakit bulmakta çok zor. Bu durumu yaşayan ve aşan anneler denemediğim bir şey varsa lütfen yardımcı olur musunuz vaktimiz daralıyor artık daha sonra emmek istese de süt bulamayacak