meme tıkanması:(

papatyam34

cok şükürrrr :)))
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2011
545
18
118
İstanbul
merhaba bayanlar 2 aylık bebegım var gogsumde sertlık var ama kızarıklık agrı yok ama bır turlu acamıyorum antıbıyotık kullandım ama yok acılmıyo delırmek uzereyım cunku 1 ay once aynı gogsum apse yaptı cerrahı mudale yapaldı aynı seyı yasıcam dıye korkuyorum ne olur nasıl yumasıtırım bu sertlıgı yardım edın :(

merhaba bayanlar 2 aylık bebegım var gogsumde sertlık var ama kızarıklık agrı yok ama bır turlu acamıyorum antıbıyotık kullandım ama yok acılmıyo delırmek uzereyım cunku 1 ay once aynı gogsum apse yaptı cerrahı mudale yapaldı aynı seyı yasıcam dıye korkuyorum ne olur nasıl yumasıtırım bu sertlıgı yardım edın :(

doktora git canım kendin bişey yapma geçmiş olsun

Sorunun ne tam anlayamadim...
Eger sut tiksnmasindan dolayi sertlik yasiyorsan havluyu sıcak suya batırıp suyunu duzdukten sonra gogsunuze sarın

O yumusatip rahatlatır ama su baya sicak olması lazim sık sık tekrarlamak lazim
Yada cok sıcak banyo iyi gelir....

Sorunun ne tam anlayamadim...
Eger sut tiksnmasindan dolayi sertlik yasiyorsan havluyu sıcak suya batırıp suyunu duzdukten sonra gogsunuze sarın

O yumusatip rahatlatır ama su baya sicak olması lazim sık sık tekrarlamak lazim
Yada cok sıcak banyo iyi gelir....

hepsını denedım olmıuyo :(

bende aynı durumdayım benimde bi türlü geçmiyor ilk göğüs apsesi cerrahi operasyonu nasıl yaptı acaba bide sütünde kesilme oldu mu o göğsünde cevap verirsen çok mutlu olurum çünkü sütüm kesilecek die çok korkuyorum

Back
X