Meme Uçlarım Soyuluyor

hyppolite_

Guru
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2009
81
51
298
41
16 haftalık hamileyim. Meme uçlarım normale göre biraz daha küçük. Emzirmede problem yaşarım diye düşünürken bir de meme uçlarımda soyulmalar başladı.
acaba normal mi ?

Normal.Daha 16 haftalık hamilesin. İlerleyen aylarda gögüslerin de rahatsızlık verecek ölçüde şişebilir.Ya da hiç etkilenmezsin.Ucu yok denecek kadar az olanlar için sorun olabiliyor ama ucu küçük olunca herkeste problem yaratmıyor.Ayrıca uçlar var takar emzirirsin.Emzirmede çıkabilecek problemleri bence doğum sonrasına bırak.şimdiden dert etme.Herşey halloluyor.Daha çok erken onları düşünmek için.Hiç sorun yaşamayanlardan olmanı temenni ederim.Ben 1,5 ay çok zorlanmıştım.Sürekli krem vb. kullanmıştım.Gecip gidiyor. Sen bugünün keyfini çıkar :)

20 haftalık hamileyim gögüs uçlarım belirginlesti ama kahverengi leke olan yerleri pul pul dökülüyor soyulma var neden olur ki?

20 haftalık hamileyim gögüs uçlarım belirginlesti ama kahverengi leke olan yerleri pul pul dökülüyor soyulma var neden olur ki?
bende 21. haftamdayım son 3 haftadır aynı sorun bendede var nedenini çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…