Doğuma Hazırlık Meme ucu çatlağı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sarehatun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2012
133
0
26
Samsun
Meme Ucu Çatlağından çok korkuyorum ilk doğumumda çok acımıştı kanlar akıyordu bu tabi emzirmemide etkiledi bu defa henüz erkenden birşeyler yapmak önlem almak istiyorum lütfen deneyimlii olanlardan tavsiye bekliyorum.

evet susam yağı...7. aydan itibaren her gün...ve ilk günler her emzirmeden sonra sürüp 5 dk açıkta bekletin. hem meme ucu hava alsın hem clt yağı emsin.

lansinoh lanolin kremi öneriyolar genelde canım.ben de ondan aldım.bi de aklında bulunsun gögsünden gelen sütü sürekli gögüs ucuna sür o da cok iyi geliyormuş.

Herhangi bir kremle göğüs uçlarınıza üç parmağınızı birleştirip uçları ortasına alarak masaj yapın. Dr.umun aylar öncesinde söylediği ve bugün yinelediği bir mevzuydu bu. İlle de krem düşünürseniz Lansinoh lanolin olabilir.. Ama masajı ihmal etmemek gerek bilginiz olsun :34:

Feci bisey kizlar. Diyordular inanmiyordum. :50: bagiriyorum her emzirmemde. Kremler denedim, melhemler, zeyin yagi üzüm cekirdegi yagi neler neler olmadi:14: hakikaten kesin bir çözümü yokmu bunun. Bana dogumdan daha zor geldi. Gene dogumda bir gün sabr ediyorsun dayaniorsun buna her saatbasi :14:
Çocuk gibi agliyorum bazen

Feci bisey kizlar. Diyordular inanmiyordum. :50: bagiriyorum her emzirmemde. Kremler denedim, melhemler, zeyin yagi üzüm cekirdegi yagi neler neler olmadi:14: hakikaten kesin bir çözümü yokmu bunun. Bana dogumdan daha zor geldi. Gene dogumda bir gün sabr ediyorsun dayaniorsun buna her saatbasi :14:
Çocuk gibi agliyorum bazen

Ben oğlumda garmastan diye bir krem kullanmıştım eczanelerde satılıyor çok memnun kalmıştım hiç çatlamadı göğsüm.Dr una danışıp dene istersen canım.Dünyanın en büyük keyfi çünkü emzirmek eziyete dönüşmesin.

tahinin üstünde biriken yağı bi fincana koyun.masaj yaparak sürün çatlağa birebir.her emzirmeden sonra mutlaka göğüs ucunu temizleyip tekrarlayın..

Back
X