Meme ucu kopmasi

Akinella

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2019
68
11
8
41
Arkadaslar bebegim 16 gunluk sol mememin ucu resmen koptu cok aci cekiyorum emzirirken acik yara olustu sütum cok ama emziremiyorum canim cok yaniyo ne iyi gelir meme ucum bidaha duzelirmi emzirebilirmiyim ayrdimci olun lutfen

Koptu mu ?? Benimde 14 günlük bebeğim var çok geçmiş olsun. Sarı kantaron yağı falan iyi geliyormuş ama durum bu kadar kötüyse doktora gidin bence 😣

resmen kopuk durumda arkadaslar tamamen kopuk deil acik yara olustu.ilk zamanlar resmen ayaklarimi yere vura vura emziriyodum. Ne kremler surdum kar etmiyo ne yapmaliyim nasil gececek

resmen kopuk durumda arkadaslar tamamen kopuk deil acik yara olustu.ilk zamanlar resmen ayaklarimi yere vura vura emziriyodum. Ne kremler surdum kar etmiyo ne yapmaliyim nasil gececek
Doktora gidin bence. Ben garmastan diye krem kullanmıştım Içi mavi renkli vazelin gibi. Benim de meme ucumdan kan damliyordu. Cok sukur 5 gunde iyilesmisti. Tavsiye ederim. Eczanelerde satiliyor.

Ben lansinoh sürüp streç filmle sardım hep. Bir de emzirmeden önce ve sonra sütünüzle silin çok zor acısı bilirim ben böyle yaparak toparladım.

Arkadaslar bebegim 16 gunluk sol mememin ucu resmen koptu cok aci cekiyorum emzirirken acik yara olustu sütum cok ama emziremiyorum canim cok yaniyo ne iyi gelir meme ucum bidaha duzelirmi emzirebilirmiyim ayrdimci olun lutfen
Kocakarı ilaci gibi gelebilir ama benim görümcem de ayni seyi yasadi. Hakiki tereyağa sogan dograyip kavurmuslar onu da sicakken cok yakmicak sekilde goguslere koyup kapamislar ustunu iyi gelmis.

İnternetten sparişle Silverette Gümüş kalkan almanı tavsiye ederim
Bu aralar herkes bundan çok memnun.

1 haftaya toparlıyormuş
Kullananları yorumları mükemmel .

Moralim cok bozuluyo denemedigim krem kalmadi cok canim aciyo ama paramparca oldu.insallah benimde duzelir hep dua ediyorum

Sarı kantaron yağı bebek için çok zararlı her emzirmeden önce iyice temizlemek ve arındırmak meşakatli olacaktır.
Kız kardeşim sizin durumunuzdan gümüş kapaklar sayesinde toparlandı.
İcat edenden Allah razı olsun deyip deyip duruyor.
Bilginiz olsun.

Geçmiş olsun ama koptu ne demek yaa travma yaşadım resmen 😓

Ah arkadaslar yasayan bilir etler dokuluyo resmen ucunun ortasi tamamen bosalmis durumda gumus kapaklar bendede var ilk zamanlar kullandim iyiydi fakat acik yara surekli nemli kaliyo iyilesmiyo oyuzden oda suanki durumuma fayda etmedi

Canım vazelin kullan iyi geliyor gerçekten bide alerjika diye pişik kremi var oda çok iyi

Ah arkadaslar yasayan bilir etler dokuluyo resmen ucunun ortasi tamamen bosalmis durumda gumus kapaklar bendede var ilk zamanlar kullandim iyiydi fakat acik yara surekli nemli kaliyo iyilesmiyo oyuzden oda suanki durumuma fayda etmedi
Nemli kalması iyi birsey sakın cıkarma onları ondan baska cRe yok yasadım bilirim

Back
X