Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktora gidin bence. Ben garmastan diye krem kullanmıştım Içi mavi renkli vazelin gibi. Benim de meme ucumdan kan damliyordu. Cok sukur 5 gunde iyilesmisti. Tavsiye ederim. Eczanelerde satiliyor.resmen kopuk durumda arkadaslar tamamen kopuk deil acik yara olustu.ilk zamanlar resmen ayaklarimi yere vura vura emziriyodum. Ne kremler surdum kar etmiyo ne yapmaliyim nasil gececek
Doktora git ve kalkan kullan.resmen kopuk durumda arkadaslar tamamen kopuk deil acik yara olustu.ilk zamanlar resmen ayaklarimi yere vura vura emziriyodum. Ne kremler surdum kar etmiyo ne yapmaliyim nasil gececek
Kocakarı ilaci gibi gelebilir ama benim görümcem de ayni seyi yasadi. Hakiki tereyağa sogan dograyip kavurmuslar onu da sicakken cok yakmicak sekilde goguslere koyup kapamislar ustunu iyi gelmis.Arkadaslar bebegim 16 gunluk sol mememin ucu resmen koptu cok aci cekiyorum emzirirken acik yara olustu sütum cok ama emziremiyorum canim cok yaniyo ne iyi gelir meme ucum bidaha duzelirmi emzirebilirmiyim ayrdimci olun lutfen
Canım vazelin kullan iyi geliyor gerçekten bide alerjika diye pişik kremi var oda çok iyiresmen kopuk durumda arkadaslar tamamen kopuk deil acik yara olustu.ilk zamanlar resmen ayaklarimi yere vura vura emziriyodum. Ne kremler surdum kar etmiyo ne yapmaliyim nasil gececek
Nemli kalması iyi birsey sakın cıkarma onları ondan baska cRe yok yasadım bilirimAh arkadaslar yasayan bilir etler dokuluyo resmen ucunun ortasi tamamen bosalmis durumda gumus kapaklar bendede var ilk zamanlar kullandim iyiydi fakat acik yara surekli nemli kaliyo iyilesmiyo oyuzden oda suanki durumuma fayda etmedi