meme ucu yaralarım var

gunes11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
58
0
36
Eskişehir
meme ucu yaraları için ne yapabilirim çok fena durumdalar yarıldı ve kanıyor her emzirmede .. ne fayda eder bilmiyorm denemediğim bişi kalmadı

meme ucu yaraları için ne yapabilirim çok fena durumdalar yarıldı ve kanıyor her emzirmede .. ne fayda eder bilmiyorm denemediğim bişi kalmadı

Denedin mi bilmiyorum ama lansinoh krem bana iyi gelmişti

Ayva cekirdeginden jel gibi birsey yapiliyor o iyi geliyormus diye duymustum ama ayva zamani gecmisti deneyememistim internetten arayin bulursunuz tarifini
Bnm de sizin gibiydi garmastan biraz iyi geliyordu ama onu da yikamak gerekiyor emzirmeden once, zeytinyagi surup penye kumasla kapatiyordum oyle oyle iyilesti
Insallah en kisa zamanda iyilesir sizi cok iyi anliyorum gozyaslari icinde emziriyordum ben de

canım bak şimdi bu durumu bende çok ağır yaşayanlardan biriyim doğum yaptım ertesi gün ağlayarak emzirmeye başladım zeytin yağı tavuk suyu dr ların yazdığı kremler özel aldığımız kremler hiçbirşey bi işe yaramadı çünkü yaram iyice açılmıştı ve sürekli emzirdiğim için iyileşemiyodu ama eczacı artık derdimi bildiği için sürekli kremler almaktan :) bana bi krem verdi bunu kullan diye ne kadar dedim 3 tl dedi bende 30 liralık kremler aldım bu hiçbir işe yaramaz dedim ısrarla kullanmamı söyledi sadece ısrarı için aldım ve sonuç mükemmel inanamadım neyse uzatmıyım yarın ilk işin bu kremi almak olsun adı kenakort diye küçük bi krem göğsüne az bi şey sür emzirceğin zaman ılık bi suyla yıka ama bebeğine zarar verebilir yaran nasıl bilmiyorum ama göğüs deliklerine yani süt gelen yerlere sürme çünkü yapıştırma özelliği var inan çok faydasını gördüm yaram hızla kapanmya başladı inş faydasını görürsün banada yazarsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…