meme ucu yarası

SSpl33

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2017
27
3
6
26
1 haftalık anneyim oğlum sol göğsümü emerken yamuk alıştı memeyi yamulttu. çok acıyor lansinohun kremini kullanıyorum ama müthiş acılar çekiyorum emzirirken. bebeğimin memeyi yamuk almaması için düzeltmesi için ne yapılabilir bayanlar yardımcı olun lütfen

Hayirli olsun. Bende 2 haftalik anneyim. Ayni sorunu bende yasadim. Gozumden yas geliyordu. Lansinih pek ise yaraniyor. Emzirmeden sonra kendi sutunu sur ve iyice kuruyana kadar memelerin acikta kalsin. Bir de earth mama nipple creme var, biraz tuzlu fiyati. Alabilirsen her emzirme sonrasi bir de onu kullan acayip yumusatiyor. Ben boyle toparladim. Yurtdisindaki arkadasim dogal yaglar kullandigini soyledi birde. Gecmis olsun.

merhaba öncelikle hayırlı olsun. emzirme bittikten sonra sütünüzü sıkıp etrafına sürebilirsiniz. memeyi temizlemek için karbonatlu su gibi karışımlar yapmayın. emzirme öncesi yumuşak iyice temizlenmiş bir yumuşak bezle duru suyla temizlemeniz yeterli. çok süt gelmiyorsa göğüslerinize ped koymayın. hava alsın. her emzirme sonrası göğüs ucu kremi sürebilirsiniz lansinoh olabilir. bebeğe bir zararı yok fakat emzirmeden önce göğüs ucunda kalıp gibi krem varsa fazlalığı alabilirsiniz. meme bakımı ile ilgili ayrıntılı bilgiler içeren sizler için faydalı olabilecek yazıya https://www.cigdemebe.com/dogumdan-sonra-meme-bakimi/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Trosdy diye bir krem var çok iyi onu tavsiye ederim hemen geçirir

Back
X