• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memede ağrılı sertlik

Nedesemolmuyor1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
3.030
1.482
133
33
Bugun sol memenin sol tarafında ağrı hissettim dokununca da sertlik hissettim ne olabilir sizce ağrı geçmedi orası hep acıyo

İyi emiyo uzun da emiyo ama geçmedi şuan ağrısı geçti ama sertlik duruyor çrş günü randevu var bakalım inşallah kötü bişey çıkmaz
Sanmıyorum inşallah yoktur kötü bişey ben emzirirken çok olurdu Ağrı'da yapardi hatta o şiş olan bölge kızarık olurdu mastıt olurdum yani bol bol o göğsünü ver

Sanmıyorum inşallah yoktur kötü bişey ben emzirirken çok olurdu Ağrı'da yapardi hatta o şiş olan bölge kızarık olurdu mastıt olurdum yani bol bol o göğsünü ver
Merhaba konu eski konuyu açanın üyeli pasif görünüyor ama size sorayım mastit dediğiniz şey bölgesel mi olurdu tüm memede mi ?
Benim de 3 gündür var ilk 2 gün okula başladım emziremedim diye oldu dedim sabunla masajla sıcak kompresle yumuşatmaya çalıştım faydası olmadı randevu aldım gidicem ama merak ettim ve korkuyorum çok fazla :(
Benim kas sertleşmesi gibi koltukaltı bitiminden göğüs başlangıcında ağrısı da var bi yere de çarpmış gibi ama oradaki damar da sertleşmiş gibi ayrı bir parça gibi de değil ama anlamıyorum büyüklüğü bir parmak boğumu kadar.Tüm memede bişey yok.
Mastit anladığım kadarıyla tüm memeyi saran bi sertlik değil mi ?

Merhaba konu eski konuyu açanın üyeli pasif görünüyor ama size sorayım mastit dediğiniz şey bölgesel mi olurdu tüm memede mi ?
Benim de 3 gündür var ilk 2 gün okula başladım emziremedim diye oldu dedim sabunla masajla sıcak kompresle yumuşatmaya çalıştım faydası olmadı randevu aldım gidicem ama merak ettim ve korkuyorum çok fazla :(
Benim kas sertleşmesi gibi koltukaltı bitiminden göğüs başlangıcında ağrısı da var bi yere de çarpmış gibi ama oradaki damar da sertleşmiş gibi ayrı bir parça gibi de değil ama anlamıyorum büyüklüğü bir parmak boğumu kadar.Tüm memede bişey yok.
Tüm memede olurdu canim.Ve ateş gibi yanardı ısısı değişirdi rengi kırmızı olurdu ve taş gibi sert olur yerinden kalkmazdi memem.Oyle sadece ucu agrimazdi memenin komplesi agrirdi.3 defa mastıt oldum ucundede antibiyitikle geçti sıtma tutardı beni .Dışardan elledigim zaman sanki içerde damarlar kördüğüm olmuş gibi hissettirirdi

Merhaba sonucunuz çıktımı

Merhaba evet şükür temiz dedi ama yine de biyopsi istedi ben yok deyince(özel hastane) o zaman 1 ay sonra kontrol dedi
Çok sevindim canm gecmis olsun.Bir komsumunda aynı senin gibiydi kötü çıkmadı ama o parçayı almamız gerek dediler o aldırdı.Kontrole gidiyor üç aya bir

Çok sevindim canm gecmis olsun.Bir komsumunda aynı senin gibiydi kötü çıkmadı ama o parçayı almamız gerek dediler o aldırdı.Kontrole gidiyor üç aya bir
Teşekkür ederim cnm 🌺Benim kaybolmaya yakın küçüldü ağrı da geçti yani bekleseydim belki hiç gitmeme gerek bile yoktu panikleyip hemen gitmekle hata ettim ama erken teşhis olur kötüyse dedim 🤷🏻‍♀️

Teşekkür ederim cnm 🌺Benim kaybolmaya yakın küçüldü ağrı da geçti yani bekleseydim belki hiç gitmeme gerek bile yoktu panikleyip hemen gitmekle hata ettim ama erken teşhis olur kötüyse dedim 🤷🏻‍♀️
Merhaba nasıl oldunuz 💮
En son ne dediler size yani o kitle neymiş neden olmuş

Merhaba nasıl oldunuz 💮
En son ne dediler size yani o kitle neymiş neden olmuş
Merhaba çok şükür temiz çıktı yani iltihabik bişey demiş raporda ama doktorum 1 ay sonra yine ultrason bakalım dedi
Önce yine de biyopsi yap dedi sonra yok tmm ultrason bakarız dedi

Merhaba çok şükür temiz çıktı yani iltihabik bişey demiş raporda ama doktorum 1 ay sonra yine ultrason bakalım dedi
Önce yine de biyopsi yap dedi sonra yok tmm ultrason bakarız dedi
Ohhh çok şükür çok sevindim adınıza🙏
Şişlik veya ağrı var mı peki?
Konudan bağımsız nerelisiniz yeni dikkatimi çekti profiliniz :) Mardin ya da Diyarbakır mı ?
Ağrılıyım :)

Back
X