Ya tek memedeydi şimdi iki memedede olmaya basladı cok rahatsız ediyo beni doktorla görüştüm ince dokulu yada meme dokusu az olanlarda görülebiliyomuş yağ enjekte edebiliyolarmış böyle durumlarda ama bidaha herhangi bişide yaptırmak istemiyorum baya canımı sıktı sizde varmı böle bişiMerhaba, ne yaptınız dalgalanma konusunu
Merhaba hayır agırlık kaldırmadım silikon baya elime geliyo kas altında olmasına ragmen bildiğiniz dalga dalga durumu var meme dokusunun az olması ile ilgili dedi doktor genellikle ilerleyen zamanlarda olurmus ama benim ki çok çok erkenMerhaba bu dalgalanma olarak bahsettiğiniz durum nasıl bir görüntü? Ve ağırlık mı kaldırdınız acaba etkisi oluyor mu böyle şeylerin?
Hangi marka? Marka bu konuda bir şey yapmıyor mu?Merhaba hayır agırlık kaldırmadım silikon baya elime geliyo kas altında olmasına ragmen bildiğiniz dalga dalga durumu var meme dokusunun az olması ile ilgili dedi doktor genellikle ilerleyen zamanlarda olurmus ama benim ki çok çok erken
Benim ilk ameliyatimda mentor kullanildi. Mentor %100 doluluk oranina sahip olmadigi icin sizin ve benim gb ince derili kadinlarda dalgalanma yapiyormus. Bunu sonrasinda ogrendim ben. Benim de egildigimde yanlarda duz duruken ust taraflarda yol yol elime geliyordu. Egildigimde yanlar gozle gorulur sekilde belli oluyordu. Ben motiva ergonomix e gectim sonrasinda o problemim kalmadi. İlk ameliyatimi yapan dr da yag enjeksiyonuyla anca kapatilablir demisti fakat zayif oldugum icin yag alicak yeriniz yok demisti. Ayrica sigara kullaniyorsaniz zaten cogu eriyip gdiormus bosuna bi islem oluomus yani. O dalgalanma gecici bisey degil malesef. Odemler gdince var olan sey ortaya cikiyor aslinda ve gercekten cok rahatsiz edicimerhaba silikon ameliyatimin 3.ayindayim kas alti silikon yapildi ve 3 haftadir bi gogsumde dalgalanmalar var inanilmaz rahatsiz ediyor beni dokundugumda suanda goruntude birsey yok ama dokununca hissediliyor zayif oldugumdan ve meme dokumunda az olmasindan kaynakli oldugunu soylediler yag enjeksiyon yapilabilir dendi ama ben en ufak bir islem daha yaptirmak istemiyirum bu sekilde sonradan duzelen varmi aranizda sureciniz nasil gecti acaba
Yaaaa suan gercekten moralim bozulduBenim ilk ameliyatimda mentor kullanildi. Mentor %100 doluluk oranina sahip olmadigi icin sizin ve benim gb ince derili kadinlarda dalgalanma yapiyormus. Bunu sonrasinda ogrendim ben. Benim de egildigimde yanlarda duz duruken ust taraflarda yol yol elime geliyordu. Egildigimde yanlar gozle gorulur sekilde belli oluyordu. Ben motiva ergonomix e gectim sonrasinda o problemim kalmadi. İlk ameliyatimi yapan dr da yag enjeksiyonuyla anca kapatilablir demisti fakat zayif oldugum icin yag alicak yeriniz yok demisti. Ayrica sigara kullaniyorsaniz zaten cogu eriyip gdiormus bosuna bi islem oluomus yani. O dalgalanma gecici bisey degil malesef. Odemler gdince var olan sey ortaya cikiyor aslinda ve gercekten cok rahatsiz edici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?