- Emoji Skoru
- 4
- Puanlar
- 16
- Konu Sahibi gidelimozaman
-
Bilmiyorum sadece ultrason çektirdim mr da belli oluyormuş pazartesi çektireceğim belki burada başına gelen varsa fikir olur bana diye paylaşım yaptımIyi huyumu kötü mü çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun mr durumu netleştirebilir, benim koktuk altında kitle vardı, ilk etapta biyopsi yapılmıştı. içiniz rahat olsun, temiz gelir inşallah sonucunuz.Merhaba hanımlar sol göğsümde 13 mm kitle çıktı mr çektireceğim bu haftaiçi başına gelem var mı acaba benimle bilgi paylaşırmısınız Eki Görüntüle 3429316
Merhaba hanımlar sol göğsümde 13 mm kitle çıktı mr çektireceğim bu haftaiçi başına gelem var mı acaba benimle bilgi paylaşırmısınız merhabalar
Merhabalar öncelikle çok geçmiş olsun benimde başıma geldi bu olay benimki 32x14mm büyüklüğündeydi biyopsi yapıldı 2 ay oldu aldıralı fiberoadenom çıktı kendinizi strese sokmayın sakın korkmayın inşallah iyi çıkacaktır hayatimda ilk kez ameliyat oldum hiç korkulacak birşey yok sizden de iyi haberler bekliyoruz :))Merhaba hanımlar sol göğsümde 13 mm kitle çıktı mr çektireceğim bu haftaiçi başına gelem var mı acaba benimle bilgi paylaşırmısınız Eki Görüntüle 3429316
Emar çektirdim devlet hastanesin de 4 gün oldu sanırım bir haftada çıkıyormuş öylece bekliyorum maalesef inşallah dediğiniz gibi olur