Bebek Beslenmesi memede uyuma sorunu

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

bloody1001

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2011
439
14
118
Tecrübeli anneler sizden yardim bekliyorum bebegim 95 gunluk dogdugundan beri tum cabalarimiza ragmen emzik almadi. Dolayısıyla hep emme istegi var. memede olmadigi zamanlar yumrugunu parmagini kolunu emiyor:( en buyuk sorunumuzda memede olmadan uykuya geçemiyor ve uykusu cok hafif o yuzden yatarak emziriyorum obur turlu aninda uyaniyor. Önerilerizi bekliyorum

emzik en süperi sürekli meme istedikleri zaman.değişik tip emzikler al. hatta bakkal emziğini bile dene derim. iki çocuğum var ikiside aynen dediğin gibi memede uyumak istiyorlardı. ve ikisine de doğdukları andan sonra 15 . gün emzik verdim.ikincisi inat etti emzik almamak için ama o direndikçe ben her fırsaatta verdim alıştı çok şükür. saatlerce memede dayanmak çok zor allah yardım eder de alışır emziğe inşaallah

Cok tesekkur ederim ins alir bakkal emzigi haric bir sürü emzik denedik kaucuk damakli vs hicbirini almio agzinda sakiz gibi cigniyor ilk firsatta elini agzina sokuyor:( bakkal emzigininde plastigi cok kotu geliyor gozume onu da vermek istemiyorum acikcasi:(

Back
X