memeden kesme acil

kuzuhira

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2017
15
0
1
30
arkadaşlar kızımı memeden kesmeye karar verdim 13 aylık hiçbir şey yediremiyorum zayıf ve sütüm yok denecek kadar az kilosuda az kızımın bana biraz daha sabret emzir demeyin inanın yaşına göre sadece emip uyuması beni delirtiyor ve birşey yemiyor anneme geldim bugun kesicez memeden bana tabsiyelerde bulunurmusunuz sizler neler yaptınız şuan başlamalımıyım öğlen emmişti

arkadaşlar kızımı memeden kesmeye karar verdim 13 aylık hiçbir şey yediremiyorum zayıf ve sütüm yok denecek kadar az kilosuda az kızımın bana biraz daha sabret emzir demeyin inanın yaşına göre sadece emip uyuması beni delirtiyor ve birşey yemiyor anneme geldim bugun kesicez memeden bana tabsiyelerde bulunurmusunuz sizler neler yaptınız şuan başlamalımıyım öğlen emmişti
Ya cok kucuk ama gercekten daha disleri bile tamamlanmadi. Kac kilo benim oglumda 15aya kadar nerdeyse sut disinda bisey yediremedim. Boyle donemleri oluyo cocuklarin. Cok bunaldiysan surelerini uzat madem annenlerdesi havalarda duzeliyo oyalayin gunduz hic vermeyin cok ister aglarsa memenin ucuna belki biseyler surup gosterebilirsiniz. Sonra onun istemedigi bir zamanda verin ki cocuk memenin kendi istedigi zamanda degil gerektiginde geldigini anlasin. Ben oyle yaptim 15 aydan sonra azalttim. Sadece uyuturken veriyordum. S8mdi 23 aylik ve tamamen kesmeye calisiyoruz

denedim her yolu bi ara azalttım gündüz bıraktı sonra ateşlendi grip oldu hepten naz yapıp memeye dişt

siz yarın onu memeden keserken yine yemek yememeye devam edecek bu sefer sütten aldığı vitaminde yok olacak.

Back
X