Bebek Beslenmesi memeden kesme

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

dyln

meleğim gel artık
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2009
147
4
96
İzmir
arkadaşlar bebeğim 11 aylık ben 1 yaşından sonra memeden kesmeyi düşünüyorum ancak bebeğim devam sütü içmiyor gündüz zaten emmiyor ama geceleri acıkınca napıcam bilmiyorum gece nasıl kesebilirim memeden yardım edermisiniz

Ya ben ne anneyim ne de evliyim.Neden 1 yaşında bebeğinizi sütten kesmeyi düşünüyosunuz bilmiyorum.Belki sebepleriniz vardır bunun için.Ama eğer geçerli bi sebebiniz yoksa kesmeyin.1 kez daha düşünün derim :) Hem doktorlar hem de dinimiz 2 yaşına kadar emzirmeyi söylüyor.Ya düşünsenize bebeğiniz için özel üretilen tertemiz organik gıda :) Anne sütü çocuğun sadece karnını doyurmak için biyolojik büyümesi için değil ruhsal açıdan da gelişimini etkiliyor.Ama tabi sebepleriniz varsa bırakmak için bebeği olan arkadaşlar yardımcı olacaklardır.

berhaba arkadaşlar benim de bebeğim 22 aylık bende sütten kesmek istyorum sizce bunu nasıl yapabilirim önerilerinizi bekliyorum::

Benim de oğlum 2 yaşında 1 hafta önce sütten kestim göğsüme sirke sürdüm memeye çok düşkündü işe yaradı ben de sirke

ben oğlumu 2 yaşına iki ay kala sağık sorunlarım nedeniyle sütten kestim.aşırı derecede memeye düşkündü.bir haftada atlattık gündüz biber salçaşı sürdüm görünce tiksindi her istediğinde aynı şeyi yaptım.gece biraz zor oldu benim oğlumun gece emmesi çoktu ağladı ağladı sustu.kendilerini gece çok yormuyolar zaten merak etmeyin.susmadığı zaman süt verdim bir ay sonra falan gece uyanmamaya başladı bizimki bu şkilde oldu ama ilk üç gün annemlerdeydik onlar aklına emmek geldiğinde oyaladılar birazda onunun katkısı oldu tabi.birde bazı arkadaşlarım iki gün annesine bırakmış ben ona cesaret edemedim...

Back
X