Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Memelerde ağrı olmamasi gebelik belirtisi olur mu?
Merhaba ben her zaman adetten en az 1 hafta önce meme ağrısı yaşarım çok şiddetli başlayıp adet olacağım gün geçer. Pcos var bu ay soğan suyu içtim adetim 3 gün gecikti ve memelerimde ve vücudumda hiçbir belirti yok. Böyle olup hamile kalan oldu mu?
Merhaba ben her zaman adetten en az 1 hafta önce meme ağrısı yaşarım çok şiddetli başlayıp adet olacağım gün geçer. Pcos var bu ay soğan suyu içtim adetim 3 gün gecikti ve memelerimde ve vücudumda hiçbir belirti yok. Böyle olup hamile kalan oldu mu?
Benim adet olacagım zaman gogulerimin yanları sadece dokununca acırdı ama hamile olunca uç kisimları ağrıdı dokunmadan da ağrıyordu yani herkezinki farklı olabilir bu arada