• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memelerde ağrı olmamasi gebelik belirtisi olur mu?

dogalina

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2024
14
6
6
30
Merhaba ben her zaman adetten en az 1 hafta önce meme ağrısı yaşarım çok şiddetli başlayıp adet olacağım gün geçer. Pcos var bu ay soğan suyu içtim adetim 3 gün gecikti ve memelerimde ve vücudumda hiçbir belirti yok. Böyle olup hamile kalan oldu mu?

Bu arada adetlerim düzenli yani aylardır hiç şaşmaz hatta 3 gün erken bile olurum. Ama şuan ne gelen var ne giden nede belirti😔

Merhaba ben her zaman adetten en az 1 hafta önce meme ağrısı yaşarım çok şiddetli başlayıp adet olacağım gün geçer. Pcos var bu ay soğan suyu içtim adetim 3 gün gecikti ve memelerimde ve vücudumda hiçbir belirti yok. Böyle olup hamile kalan oldu mu?
Benim adet olacagım zaman gogulerimin yanları sadece dokununca acırdı ama hamile olunca uç kisimları ağrıdı dokunmadan da ağrıyordu yani herkezinki farklı olabilir bu arada

Ben 😁 adetten 1 hafta önce meme ağrısı yaşardim ve kist olan yerler sert sert olurdu hamile kaldığım ay yumusacikti

Back
X