delyylade Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2012 118 0 26 İstanbul 8 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi delyylade #1 kızlar 2 haftaık hamileyim ve memelerim feci şekilde acıyor yüzüstü yatamıyorum sanki ikisininde içinde kitle gibi bişey var :s
kızlar 2 haftaık hamileyim ve memelerim feci şekilde acıyor yüzüstü yatamıyorum sanki ikisininde içinde kitle gibi bişey var :s
MakaraKukara Suda yürüsen, yüzmeyi bilmiyor derler.. Kayıtlı Üye 27 Kasım 2010 14.167 596 413 8 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi delyylade #2 delyylade .!.: kızlar 2 haftaık hamileyim ve memelerim feci şekilde acıyor yüzüstü yatamıyorum sanki ikisininde içinde kitle gibi bişey var :s Genişletmek için tıkla... Öncelikle Hayırlı Olsun.. Allah Sağlıklı Sıhhatli Kucağınıza Almayı Nasip Etsin.. Bende İlk Hamile Olduğumu Öğrendiğimde Yüzüstü Yatamıyordum.. O Kadar Acıyordu ki Ağlayacak Gibi Oluyordum.. Hatta Canımın Acısından Uyuyamıyordum.. Hamilelikten İçiniz Ferah Olsun.. Hayırlı Geceler..
delyylade .!.: kızlar 2 haftaık hamileyim ve memelerim feci şekilde acıyor yüzüstü yatamıyorum sanki ikisininde içinde kitle gibi bişey var :s Genişletmek için tıkla... Öncelikle Hayırlı Olsun.. Allah Sağlıklı Sıhhatli Kucağınıza Almayı Nasip Etsin.. Bende İlk Hamile Olduğumu Öğrendiğimde Yüzüstü Yatamıyordum.. O Kadar Acıyordu ki Ağlayacak Gibi Oluyordum.. Hatta Canımın Acısından Uyuyamıyordum.. Hamilelikten İçiniz Ferah Olsun.. Hayırlı Geceler..
delyylade Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2012 118 0 26 İstanbul 8 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi delyylade #3 teşekkürler biraz olsun içim rahatladı :) ama daha 3 haftalık hamileyim erken değilmi biraz bu ağrı için :s
teşekkürler biraz olsun içim rahatladı :) ama daha 3 haftalık hamileyim erken değilmi biraz bu ağrı için :s
Y yesim84 Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2011 1.537 5 66 İzmir 8 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi delyylade #4 delyylade .!.: teşekkürler biraz olsun içim rahatladı :) ama daha 3 haftalık hamileyim erken değilmi biraz bu ağrı için :s Genişletmek için tıkla... cnm benimde hamileliğin ilk başlarında ve hatta hala daha göğüslerim çok acıyor.ama nasıl 3 haftalık hamilesin anlamadım
delyylade .!.: teşekkürler biraz olsun içim rahatladı :) ama daha 3 haftalık hamileyim erken değilmi biraz bu ağrı için :s Genişletmek için tıkla... cnm benimde hamileliğin ilk başlarında ve hatta hala daha göğüslerim çok acıyor.ama nasıl 3 haftalık hamilesin anlamadım
delyylade Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2012 118 0 26 İstanbul 8 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi delyylade #5 daha yeni yani Hcg değerim 56 çıktı büyük ihtimal 3 haftalık hamileyim
Y yesim84 Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2011 1.537 5 66 İzmir 8 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi delyylade #6 delyylade .!.: daha yeni yani Hcg değerim 56 çıktı büyük ihtimal 3 haftalık hamileyim Genişletmek için tıkla... anladım cnmçhayırlısı olsun.ama evet acıyor memeler..hatta benim yeşil damarlar bile belirginleşmişti.
delyylade .!.: daha yeni yani Hcg değerim 56 çıktı büyük ihtimal 3 haftalık hamileyim Genişletmek için tıkla... anladım cnmçhayırlısı olsun.ama evet acıyor memeler..hatta benim yeşil damarlar bile belirginleşmişti.
delyylade Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2012 118 0 26 İstanbul 8 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi delyylade #7 ya ben bugün sabah çok sancılandım ve baya bi kustum bu nedendir :S
Y yesim84 Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2011 1.537 5 66 İzmir 8 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi delyylade #8 delyylade .!.: ya ben bugün sabah çok sancılandım ve baya bi kustum bu nedendir :S Genişletmek için tıkla... mide bulantısıda yapar gebelik sancım olmadı ama çok az bi bulantım olmuştu
delyylade .!.: ya ben bugün sabah çok sancılandım ve baya bi kustum bu nedendir :S Genişletmek için tıkla... mide bulantısıda yapar gebelik sancım olmadı ama çok az bi bulantım olmuştu