Memleketime tek gitmeli miyim

Denizsu87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2016
3
2
1
Konu memleket meselesi.esimin memleketinde yasiyoruz.yaz tatillerinde normalde ben de kendi memleketime giderdim.7 yillik evliyim.ama her gidisimin donusunde biseyler olurdu.birinde geldim esimin facesinde farkli birinin ismiyle ama esimin resmiyle face acilmis sekilde buldum.kizlarla konuşulmuş.yeminler etti elemanimdi yok bilmem neydi ben de biraz arastirdim cok guvenemesem de azcik ikna oldum gibi.cocuk onun resimleriyle kizlarla konusuyormus esim gibiymis guya.esimin ozelliklerini anlatiyor falan ama bekarim falan diyor.neyse ben akillanmadim tabi diger yaz tatilinde gine gittim babam gile.bu kalmiyor tabi benle isi dolayisiyla geri donuyor beni birakip.bu sefer biraz fazla kaldim 1 ay gibi.eve geldim bir gun sonra evde farkli markada bir prezervatif buldum .yemin etti arkadasim anahtari istedi verdim bilmiyorum falan filan.ben de aradim arkadasini bir suru saydim sovdum ama adam nuh dedi peygamber demedi.demedi ki lanet olsun ben bisey yapmadim hepsi kocanin sucu.ve bu olay olali 2 yil oldu.bu olaydan sonra bosanmanin esigine geldik.ona guvenmek istkyorum ama bir turlu basaramiyordum.en ufak bir seyde patlak veriyorduk.bu arkadasiyla konuşmasını uzun cabalardan sonra engelledim.su an ona guvenemedigim icin anamain babamin yanina gidemiyorum onlar da cok uzuluyorlar.durumlari bilmiyorlar.en son gittim bir hafta kaldim geri döndüm 12 saatlik yoldan.ona evin anahtarini birakamiyorum.guvenmek istiyorum ama asamiyorum bu olaylari.simdi cok ozledim ailemi.o da isinden dolayi benle kalamiyor orada .gitmek istiyorum ama bilmiyorum hata mi yaparim evimi mi beklemeliyim.cok uzuluyorum onlara birsey olsa hasret gidecez birbirimize.gurbetlik zor is hele hayat arkadasina guvenemeyince daha da zor is.bana akil verin ne yapayim.babam kusuyor gitmiyorum diye ben de ozlemekten ölecek gibi oluyorum.

eşin malesef bunu sen ordayken işteyim deyip te yaabilir yatkın bir adamsa. bence sen evin anahtarlarını al aileni gör

Bence yapan adam siz olsanız da olmasanız da yapar tek mesele güven anlattıklarınız dan kocanızın uslu durmadığı kesin
gitseniz de aklınızın evde kalacağı kesin kafanızdaki kurt gidene kadar takip edin.

Aslinda bunlar haricinde hicbirseyini gormedim ama bunlari da guya onlarin üzerine atti.telefonu falan herseyi ortada duran bir tiptir.cok guvenirdim ona bu olaylar olana kadar.ama simdi arasam acmasa aklima kötü biseyler geliyor.

Bu kadar şeyin üstüne Ada'mı evde bırakıp gitme cesareti ayakta alkışlanır. Ayrıca Ada'mın verdiği cevapların hepsi yalan kalıbımı basarım

Evin anahtarini alirsaniz esiniz nerde kalicak.Kayinvalidenizle konusun yani acik acik soylemeyin guvenmediginizi ama anne yemege cagirirsin vs gibi bir nebze ona emanet edin.Bence cokta uzun sure kalmayin.Ara ara gidip gorun zor bir durum ama bosanmak istemiyorsaniz fazlada kurcalayip bosuna uzulmeyin bari

Gidince zaten anahtari ona vermedim en son gidişimde .ama donuste yine kavga ettim bir sürü senin yuzunde anama babama hasret olecem diye.bosanmak istedik cok olmadi iste bazen ona guveniyorum bazen bunlar aklima gelince dunyanin en uckagitcisi gibi geliyor gozume .yarin öbür gub emin olmadigim bir seybicin bu adamdan bosanacam biliyorum ki hep huzursuzlugunu yasayacagim.ama boyle de gitmeyecek sonuna kadar biliyorum bir yerde her sey elimizde patlayacak

İyi de siz yokken işler karıştırmaya çalışan adam sizin gitmeyeceğinizi anlayınca da yapar. Ya güvenin gidin rahat rahat ailenizin yanına ya da güvenmeseniz de gidin. Sonuçta yapacak adam işe gidiyorum deyip de yapar. Boynuna tasma takacak haliniz yok ya. Sanırım çocuğunuz yok, bu sorunları çözmeden çocuk yapmayın bence.

Konu memleket meselesi.esimin memleketinde yasiyoruz.yaz tatillerinde normalde ben de kendi memleketime giderdim.7 yillik evliyim.ama her gidisimin donusunde biseyler olurdu.birinde geldim esimin facesinde farkli birinin ismiyle ama esimin resmiyle face acilmis sekilde buldum.kizlarla konuşulmuş.yeminler etti elemanimdi yok bilmem neydi ben de biraz arastirdim cok guvenemesem de azcik ikna oldum gibi.cocuk onun resimleriyle kizlarla konusuyormus esim gibiymis guya.esimin ozelliklerini anlatiyor falan ama bekarim falan diyor.neyse ben akillanmadim tabi diger yaz tatilinde gine gittim babam gile.bu kalmiyor tabi benle isi dolayisiyla geri donuyor beni birakip.bu sefer biraz fazla kaldim 1 ay gibi.eve geldim bir gun sonra evde farkli markada bir prezervatif buldum .yemin etti arkadasim anahtari istedi verdim bilmiyorum falan filan.ben de aradim arkadasini bir suru saydim sovdum ama adam nuh dedi peygamber demedi.demedi ki lanet olsun ben bisey yapmadim hepsi kocanin sucu.ve bu olay olali 2 yil oldu.bu olaydan sonra bosanmanin esigine geldik.ona guvenmek istkyorum ama bir turlu basaramiyordum.en ufak bir seyde patlak veriyorduk.bu arkadasiyla konuşmasını uzun cabalardan sonra engelledim.su an ona guvenemedigim icin anamain babamin yanina gidemiyorum onlar da cok uzuluyorlar.durumlari bilmiyorlar.en son gittim bir hafta kaldim geri döndüm 12 saatlik yoldan.ona evin anahtarini birakamiyorum.guvenmek istiyorum ama asamiyorum bu olaylari.simdi cok ozledim ailemi.o da isinden dolayi benle kalamiyor orada .gitmek istiyorum ama bilmiyorum hata mi yaparim evimi mi beklemeliyim.cok uzuluyorum onlara birsey olsa hasret gidecez birbirimize.gurbetlik zor is hele hayat arkadasina guvenemeyince daha da zor is.bana akil verin ne yapayim.babam kusuyor gitmiyorum diye ben de ozlemekten ölecek gibi oluyorum.

yapan adam her zaman yapar ama sen gidersen evinede getirir yataginizda da yapar daha once yapmis oldugu gibi.
zor durum ailen gelse olmazmi ?

Bence eşine evin anahtarını verip vermemek saçma bi çözüm. Çünkü senin eşine karşı güvenin kırılmış bir kere.
Bu saatten sonra ne yapsan eskisi güvenemezsin.
Bir de şöyle bi durum var ki bir erkek aldatacaksa her türlü aldatıyor maalesef, kapıda bacada...
Evin anahtarını vermezsin, başka bir yolunu bulur yani. Yapacak yer mi yok, otele gider, günlük ev kiralar, başka birinin evine gider vs vs :KK43:

Ya bu şekilde güvensizce evliliği devam ettireceksin ya da kapıyı çarpıp çıkacaksın. En azından ailene karşı vicdan azabı çekmezsin. Tabi bu benim şahsi fikrim, içinde bulunduğun ortamda diğer şartlarını bilmeden sadece yazdıklarına istinaden fikir belirtiyorum.

Eve kamera sistemi taktırt bari en azından eve giriş çıkış saatlerini birini getirip getirmediğini bilirsin. Güvensizlik de çok zor ama yapacak Ada'm her şekilde yapar hakikaten. Telefonundaki konuşmaları izleme şansın var mı

Kocanızın çok masum görünmediğini siz de gayet iyi biliyorsunuz, bu okeydir tamam yorum yapmayacağım.

Ama bu adam siz olsanız da olmasanız da bir şey yapıyorsa yapıyordur. (Ha siz yokken daha rahat yapıyodur o ayrı.) Sürekli akbaba gibi tepesinde olamazsınız. Her hareketini takip edemezsiniz. Güvensiz böyle bi evlilik.. Bilemiyorum yani olmaz. Olmamalı.

Bu yüzden bence Ailenizin yanına gitmeden önce aranızdaki sıkıntılarınızı halledin.

Zaten adam siz yokken yapıp siz varken sadıklık abidesine dönüşmez.Ve bence şahsi tavsiyem aldatmaya dair kanıtınız olunca boşanacaksanız, Ona çaktırmadan araştırın bir haltlar dönüyor mu? Whatsapp olur facebook gmail olur..

Ha boşanamam yapamam diyorsanız hiç bulaşmayın, unutun, ailenizin yanına da gidin.

Bugün memleketinize gidemezsiniz, yarın hayati bir konuda başka yere.
Mesele sizin bir yerlere gitmeniz değil ki, bu fırsat bilen eşiniz.
Bir şekilde ya kandırmış sizi ya da aşırı saf bir adam. Siz söyleyin aşırı saf mı kocanız?
Benim fotomla biri Face hesabı açsa mahvederim o kişiyi ben.
Google ile aratınca tonla güzel kadın/erkek fotosu çıkıyor, neden eşinizin fotosunu koysun ki?

Yaaa nasil affettiniz esiniz evinize yuvaniza baska bi kadin getirip fanfinifinfon yapmis bu cok acik ozur dilerim nolursun kirilma gucenme ama ben 10 cocugum da olsa affetmezdim

• Beğen
Reactions: KV_
Birde şu var diyelim ki eşiniz doğru söylemiş olsun arkadası evinize birini getirdi diyelim, böyle bile olsa bu bile yenilip yutulmaz ki. Benim evim garsoniyer mi ki elalemin insanları alem yapıcak. Eşiniz nasıl size sormaz bunu ,evinizi hangi gözle görüyor. Size zerre saygısı yok evliliğinize, yuvanıza saygısı yok.

Back
X