Memleketime tek gitmeli miyim

k bakmayın ama eşinizin söyledikler yalan.
evli bi adam neden evin anahtarını başkasına versin. üstelik sizin yatağınıza başka adam giriyo. buna kocanız izin veriyo öyle mi. yemeyin kendinizi allah aşkına.

bırakın gidin memleketinize. madem boşanmıyosunuz bütün bunları kabul ediypsunuz o halde kafanıza takmayında.

Geri geldiğinde boşanmayacaksan gene git ailenin yanına nasıl olsa gene sen yokken bir şeyler yapmaya kalkışır ama kanıtları yok etmez ona buna atıp seni inandırmanın rahatlığı var çünkü üzerinde.

Konu memleket meselesi.esimin memleketinde yasiyoruz.yaz tatillerinde normalde ben de kendi memleketime giderdim.7 yillik evliyim.ama her gidisimin donusunde biseyler olurdu.birinde geldim esimin facesinde farkli birinin ismiyle ama esimin resmiyle face acilmis sekilde buldum.kizlarla konuşulmuş.yeminler etti elemanimdi yok bilmem neydi ben de biraz arastirdim cok guvenemesem de azcik ikna oldum gibi.cocuk onun resimleriyle kizlarla konusuyormus esim gibiymis guya.esimin ozelliklerini anlatiyor falan ama bekarim falan diyor.neyse ben akillanmadim tabi diger yaz tatilinde gine gittim babam gile.bu kalmiyor tabi benle isi dolayisiyla geri donuyor beni birakip.bu sefer biraz fazla kaldim 1 ay gibi.eve geldim bir gun sonra evde farkli markada bir prezervatif buldum .yemin etti arkadasim anahtari istedi verdim bilmiyorum falan filan.ben de aradim arkadasini bir suru saydim sovdum ama adam nuh dedi peygamber demedi.demedi ki lanet olsun ben bisey yapmadim hepsi kocanin sucu.ve bu olay olali 2 yil oldu.bu olaydan sonra bosanmanin esigine geldik.ona guvenmek istkyorum ama bir turlu basaramiyordum.en ufak bir seyde patlak veriyorduk.bu arkadasiyla konuşmasını uzun cabalardan sonra engelledim.su an ona guvenemedigim icin anamain babamin yanina gidemiyorum onlar da cok uzuluyorlar.durumlari bilmiyorlar.en son gittim bir hafta kaldim geri döndüm 12 saatlik yoldan.ona evin anahtarini birakamiyorum.guvenmek istiyorum ama asamiyorum bu olaylari.simdi cok ozledim ailemi.o da isinden dolayi benle kalamiyor orada .gitmek istiyorum ama bilmiyorum hata mi yaparim evimi mi beklemeliyim.cok uzuluyorum onlara birsey olsa hasret gidecez birbirimize.gurbetlik zor is hele hayat arkadasina guvenemeyince daha da zor is.bana akil verin ne yapayim.babam kusuyor gitmiyorum diye ben de ozlemekten ölecek gibi oluyorum.
Bence ailenin yanına git doya doya vakit geçir boş ver kocanı naparsa yspsın güvenmiyorsan da aldattığından eminsen yol ver gitsin. Sana böyle yapan birini mi bekleyeceksin git ailenle zaman geçir

Siz çıkınca fırsat bilip hemen aldatma çalışmalarına giren adam yakın zamanda siz burnunun dibindeyken de yapmaya başlar. Gidin annenizi babanızı görün. Bişey yapsa ve yakalarsanız da affedeceksiniz nasıl olsa.
En son böyle bir cümleyi arkadaşıma kurdum. Kız benimle konuşmuyor

Konu memleket meselesi.esimin memleketinde yasiyoruz.yaz tatillerinde normalde ben de kendi memleketime giderdim.7 yillik evliyim.ama her gidisimin donusunde biseyler olurdu.birinde geldim esimin facesinde farkli birinin ismiyle ama esimin resmiyle face acilmis sekilde buldum.kizlarla konuşulmuş.yeminler etti elemanimdi yok bilmem neydi ben de biraz arastirdim cok guvenemesem de azcik ikna oldum gibi.cocuk onun resimleriyle kizlarla konusuyormus esim gibiymis guya.esimin ozelliklerini anlatiyor falan ama bekarim falan diyor.neyse ben akillanmadim tabi diger yaz tatilinde gine gittim babam gile.bu kalmiyor tabi benle isi dolayisiyla geri donuyor beni birakip.bu sefer biraz fazla kaldim 1 ay gibi.eve geldim bir gun sonra evde farkli markada bir prezervatif buldum .yemin etti arkadasim anahtari istedi verdim bilmiyorum falan filan.ben de aradim arkadasini bir suru saydim sovdum ama adam nuh dedi peygamber demedi.demedi ki lanet olsun ben bisey yapmadim hepsi kocanin sucu.ve bu olay olali 2 yil oldu.bu olaydan sonra bosanmanin esigine geldik.ona guvenmek istkyorum ama bir turlu basaramiyordum.en ufak bir seyde patlak veriyorduk.bu arkadasiyla konuşmasını uzun cabalardan sonra engelledim.su an ona guvenemedigim icin anamain babamin yanina gidemiyorum onlar da cok uzuluyorlar.durumlari bilmiyorlar.en son gittim bir hafta kaldim geri döndüm 12 saatlik yoldan.ona evin anahtarini birakamiyorum.guvenmek istiyorum ama asamiyorum bu olaylari.simdi cok ozledim ailemi.o da isinden dolayi benle kalamiyor orada .gitmek istiyorum ama bilmiyorum hata mi yaparim evimi mi beklemeliyim.cok uzuluyorum onlara birsey olsa hasret gidecez birbirimize.gurbetlik zor is hele hayat arkadasina guvenemeyince daha da zor is.bana akil verin ne yapayim.babam kusuyor gitmiyorum diye ben de ozlemekten ölecek gibi oluyorum.

Yani adam sizi yine aldatmasin diye evden gitmiyorsunuz.

Ve bu adamla evlisiniz.

Tebrik ediyorum.

Böyle zerre güvenmediğiniz bir adamla bir ömür geçiriyorsunuz ki her haltı yediğinin fazlasıyla farkındasınız, 1 ay yokken eve kadın atmasından mı endişe ediyorsunuz gerçekten? 11 ay kafanız rahat yani?

Bir de çok saf ve iyi niyetli bir adam, elemanına kendi fotosunu kullanıp face açmasına izin veriyor. Arkadaşı sex yapsın diye yuvasının, mahreminin anahtarını veriyor falan. Yok yani hakikaten bunlar doğru olsa, kendi suçu olmasa bile böyle bir adamla birlikte olmazdım. Hangi aklı başında insan elemanına kendi foto ve bilgileriyle face açıp kadınlarla yazışma izni verir Allah aşkına??? Yeminne özrü kabahatinden beter dedikleri bu olsa gerek. Siz de arkadaşınıza fotonuzu verin de adınıza face açıp erkeklerle yazışsın, kocan da bunu sindirsin madem çok normalse....

bekar adamlara sizin evin anahtarlarını mı vermiş :KK57::KK57: ne kadar genişsiniz al anahtarları benim evimde benim yatağımda .. tövbe tövbe

Ailenin yanina git. Seni o birakiyormus nasilsa... o eve donunce sende don biraz takip et imkanin var ise...
Eve gizli kamera koy ozellikle yatak odasina ve salona...

Ailenin yanına gitmesen yapmayacakmi? Her olmadiginiz zamani firsat bilmesi zaten yeteri kadar tiksindirici.ben ozellile giderdim basmak icin.
Gidin 2 gun sonra gelin haberi olmasin tabi.
Ne bileyim. ALLAH kimseye vermesin.
Bizdede hic boyle bir durum olmadigi halde. Telefonu gec acsa aklima bin turlu soru işaretleri geliyor ki sen bi kac sey yakalamissin. Yada mahallede yokmu guvendigin biri. Eve girip cikani gozlesin falan. Me bileyim

Back
X