Memleketimin insani neden bu kadar hanzo?

blöf yapmıslar arasaydın keske polisi. yine mi tehdit ediyorlar dava ac. kolay mı yaa

Cahil kıza akıl veriyorum tatlım kaptınmı? Elbette cevap vermeyecekti balici si çıksa onada işine bak derse işi yaş bu arkadaşın sonra özür diledim diye ağlanır sende sokakta öyle insanlara karşılık verme aynısı başına gelir gömerler adamı demedi deme

Sensin cahil be!
Benimle boyle konusacak curreti nerden buluyorsun?
O uslubunu duzelt oyle gel benim konuma yorum yap
Bu ulkede sadece hanzolar yok beyin fakirleri de var ayrica bkz yorum sahibi
Oyle usluba boyle uslup
Saygisiz

Gercekten bu forumun kadinlarini anlamiyorum
İsim gucum yok fake konu acicam zaten
Buraya bize yuklenin diye konu acmiyoruz
Dertlerimize yardimci olun teselli verin diye aciyoruz
Nasil modellersiniz anlamiyorum ki
Sinirlerim zipladi gece gece

Ciddiye alip yardimci olanlara tesekkur ediyorum bu da bu forumda son konumdur.

Hata yapmışsın 'işine bak' cevabını vermişsin bu gel hadi bakalım kim kime demektir laf ediyorsan arkasında duracak sın duramazsan böyle eğilip özür dilersin karşılık veremeyeceğini biliyorsanda en başta görmezden gelecektin

Sen de Tipik memleketim insani
Aciyorum sana yazik!
Seninki uslup sorunu da degil yetistirilme sorunu..Anne babanin ilk yapmasi gereken sey cocuguna saygi ogretmek gercekten..
Allah islah etsin

Ya adamlarin polisten korkusu mu var ki ararsan ara diyor bana. Hem arasam nolacak bu ulkede iki saat tutup salacaklar sonra tehdit altindayim b.k yoluna gidicem afedersiniz! Bi sokakta bekleyip bicak mi cekerler acaba yoksa tecavuze mi kurban giderim
Doğrusunu yapmışsın canım yoksa musallat olurlardı dediğin gibi.. ama en doğrusu atılan lafı duymazlıktan gelceksin.. bigün okuldan eve dönüyodum vize zamanı uykusuzluk stres falan o vaziyetteyim 2 öküz takıldı peşime hem laf atıp hem takip ediyolar baktım olmuycak defolun gidin belanızı benden bulmayın dedim döndüm ve o an karşımda o dönemki sözlümü gördüm (o ara bi de beni aldattığını öğrenmiştim terketmiştim adamı) noluyo burda diye geldi yok bi şey dedim. Ben sizi gördüm srni rahatsız ediyolardı dedi. Adres sordular bilmediğimi söyledim dedim.. yalan söylüyosun dedi beni arkasına aldı ve 2sine birden girişti o ara biri yere düştü sonra kalktı ayağa sözlümü tuttu öbürü de bıçakladı gözümün önünde bi sürü insan da mal gibi seyretti.. neyse ki ameliyat yoğun bakım derken 1 hafta hastanede yattı çıktı ama iyileşmesi zaman aldı.. bu arada mahkemelik olduk bu defa sözlümün yok arabasının camlarını kırdılar eve zarar verdiler tehditler falan filan.. o şerefsizler yüzünden ayrılamadım bi de bu adamdan okulumun uzamasına sebep oldular.. mahkemede yalancı şahit tutmuşlar ben ayarlamışım onları ben kışkırtmışım falan diye.. bi sürü bela açtılar başımıza tabi deliğe tıkılan o şahıs oldu.. o zamandan beridir asla muhattap olmam cevap vermem salağı oynarım.. teksas gibi.. polisin bi yaptırımı yok ki..

Oturduğum sitede abuk subuk bir nedenden efelenip üzerime yürüyen çomar da bana ararsan ara demişti polisi ,tabi ki aradım gittim şikayetçi de oldum.sonra tüm ailesi ve o çomar şikayetimden önce ve sonra ayağımın altını öpmedikleri kaldı.oturduğum daireye kadar herşeyi bilmelerine rağmen sindiremedi yani.o çomar şimdi biraz düşünür bu dayılanmanın bir bedeli olabilir diye.hatalı davranmışsınız bence.polisi arasaydınız keşke.artık olmuş bitmiş bari geride bırakmaya çalışın.

32 yasindayim, defalarca polislik olayla karsilastim hic birinde bana yardimci olmadilar
Ama ben yine de israrla ve israrla gereken durumlarda polisi cagiriyorum, bugunden sonra da cagirmaya devam edicem. Ama degil polis, peygamber inse gokyuzunden yine o gruptan ozur dilemezdim yanlis yapmissiniz

Bizim ülkemizde insan hakları, yalnızca böyle tipleri korumak için var. Mağdurun hakkı yok, suçlunun hakları var.

Back
X