- 4 Eylül 2022
- 30
- 2
- 1
- 30
- Konu Sahibi Mihriban 0987
Kizlar su falciya baktirdim gerçekten biliyor diyen var mi bi oneriniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye daha once gordum burdaFal konuları açmak yasak.
Burası BDV farkında mısınız?Niye daha once gordum burda
Banlandıgını da görmüşsündür o vakit :)Niye daha once gordum burda
Fal nakta var öneririm, reklam yapıyorum sanıyorlar ama alakam yokKizlar su falciya baktirdim gerçekten biliyor diyen var mi bi oneriniz
Burada değil o diğer bölümde varNiye daha once gordum burda
Memnun musnuz gercekten ve nasil bakim sağlıyorMune var. İnanılmaz iyi fal bakar
Bahsettiği kişi adminMemnun musnuz gercekten ve nasil bakim sağlıyor
Şeyh uçmaz mürid uçurur sözünün hakkını veriyorsunuzMune var. İnanılmaz iyi fal bakar
Yav en sonunda şalvarımı giydirteceksinizBenMune ye baktiriyorum cok memnunun. Gercekten biliyor banlandigim zaman yasaginiz su tarihte kalkacak diyor biliyor. Denesen sen de memnun kalirsin.
Bakıyorum o zaman, şu sıra dikkat ederseniz banlanmayacak gibi görünüyorsunuz, sizi götürse götürse geyik muhabbetleriniz götürür, o yüzden yorum yazarken sol tarafınızda baloncuk içinde çıkan muzip geyiğin hemen arkasında elinde cımbızı pis pis sırıtan Mune figürü olmalı.İlk bana bak ama abla![]()
Bakıyorum o zaman, şu sıra dikkat ederseniz banlanmayacak gibi görünüyorsunuz, sizi götürse götürse geyik muhabbetleriniz götürür, o yüzden yorum yazarken sol tarafınızda baloncuk içinde çıkan muzip geyiğin hemen arkasında elinde cımbızı pis pis sırıtan Mune figürü olmalı.
Var,ilerki zamanlarda sana kabaran bir şeyler olabilir.Kizlar su falciya baktirdim gerçekten biliyor diyen var mi bi oneriniz