• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memnun kaldığınız ya da kalmadığınız beyaz eşya - küçük ev aletleri markaları

hangi markayı seçelimm

• Ankete Katılan
    43
  • Anket Kapalı .

melish83

Nirvana
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2007
3.990
3
641
İsviçre
kıslar malum evleniyoruz ancak ...beyaz eşyada hangi markalar daha uygun ya da daha kullanışlı,küçük ev aletlerinde ne marka önerirsiniz.kısacası canlar hangi eşya için ne markası öneriyorsunuz ,memnun kaldığınız kalmadığınız her şeyii paylaşalım...evlenecek olanlara yardımcı olmak adına..şimdiden tşk ederim..a.s.

mesela Fakir in küçük ev aletlerini kullanan var mı ? ( su ısıtıcı ,tost makinesi, elktrik süpürgesi gibi.....) indirimde şuara ...

Benim Küçük Ev Aletlerim Tefal Ama çeyizlik Daha Kullanmadim.
Beyaz Eşyalarimda Hepsi Arçelik Onlarida Kullanmadim... Henüz
Ama Evimizde Kullaniyoruz Memnunuz Birazda şans Işi Bu...

Benim küçük ev aletlerin arzum ve çok memnunum. Özelliklede 5 fonksiyonlu olan standı olan mikserimden çok memnunu, hamur yoğuruyor, blendırı var, mikseri var, daha 2 tane fanksiyonu var ama kılavuzunu bulamıyorum hem hiç yer kaplamıyor hemde çok kullanışlı tavsiye derim.Rondomda arzum oda iyi.Tostmakinem su ısıtıcım ve şarjlı süpürgem blue hause, hiç promlem yaşamadım.Elektronik eşyalar şans işi, onu bunu bilmem.

Benim küçük ev aletlerin arzum ve çok memnunum. Özelliklede 5 fonksiyonlu olan standı olan mikserimden çok memnunu, hamur yoğuruyor, blendırı var, mikseri var, daha 2 tane fanksiyonu var ama kılavuzunu bulamıyorum hem hiç yer kaplamıyor hemde çok kullanışlı tavsiye derim.Rondomda arzum oda iyi.Tostmakinem su ısıtıcım ve şarjlı süpürgem blue hause, hiç promlem yaşamadım.Elektronik eşyalar şans işi, onu bunu bilmem.

kesinlikle şans işi..a.s.........................................

Ütü de Tefal derim.
Beyaz eşyada Arçelik derim. Abim Arçelik' te teknisyen ve eniştem Arçelik' te mühendis. Bir sorun çıkarsa yardımcı olacaklarından ve ürünleri onlar sayesinde ucuza alacağımdan Arçelik' ten alacağım beyaz eşyalarımı ve elektrikli süpürgemi. Ama eniştemle dün konuştum kendisi bulaşık makşnasının çok programlısını almana hiç gerek yok dedi. Ayrıca Arçelik' in servisi çok. Hem de Türk malı.

benımde butun beyaz esyalarım beko ve arcelık umarım memnun kalırım sans ısı arkadsların dedıgı gıbı :)

beyaz eşyalarım arçelik, evde 20 senedir kullanıyoruz hiç sorun yaşamadık. dedğiniz gibi şans işi ve şans dışında kullanıma da bağlı tabii.

küçük ev aletlerimi de arçelik alıcam. tefal çok pahalı geldi. arçelikten memnunum oradan alıcam. zaten sadece robot, blender, mikser alıcam, daha doğrusu aldırıcam (: arkadaşlarım sağolsun (: tost makinası fritöz meyve sıkacağı falan almıcam çok gereksiz görüyorum. evde hepsi var hepsi kutularında çürüyor. almıcam ben de..

en güzel günlerde kullanmamız dileğiyle (:

benim beyaz eşyalarım arçelik..ankastre inox grubu..bende arçelik mağazasında çalıştım az çok biliyorum kaliteyi ve alacak olan herkesede arçelik öneririrm.küçük ev aletlerimde arçelik fazla bişeyim yok aslında rondo,mikser ve robot hepsi bir olan bi robot vardı zamanında ondan almıştım hiç yer kaplamıyor.çaycım arçelik altı su ısıtıcı olarak kullanabiliyorsun birde altı sürekli sıcak kalabiliyo.bi ütüm tefal onu sonraları almıştım. elektronik eşyada fazla arçelik önermem tv,müzik seti filan gibi...meyve sıkacağı değil ama sert meyve sıkacağı aldım duruyor. ileride çocuk olunca çok lazım oluyormuş elam,,havuş suyu sıkmada filan...yinede herşey tercih meselesi....

şekerler bende size bir kaç öneri sunayım bakalım.evet genelde benimde eşyalarım arçelik ve beko çokta memnunum valla.mutlaka alın diyebileceklerimde arçelik yada beko çay makinası ben ilk kullandığım modelini 6 yıl gergün hemde kaç sefer kulladım çokta memnun kaldım.ama ufak bir araızası var diye oda olucak artık yeni bir tane aldım oda çok güzel arçelik markası bekodada var yeni çıkmış alt kısmıda şeffaf suyun kaynadığını görüyosunuz ve kaynadıktan sonra mavi ışığı yanıyo çok estetik ben çok sevdim sizede tavsiye ederim kızlar.ütüye gekince benim ütüm tefalin buhar jeneratörlü olanlarından ondanda çok mennun kaldım çok zevkli geliyor artık ütü bana,kesinlikle tavsiye ederim.evet birde bende bulaşık makinasında çok programlı olmasına gerek yol diğenlerdenim hiç bir işe yaramıyor kızlar.genelde böyle aklınıza takılan birşey olursa sorabilirsiniz eeee 6 yıllık evliyim artık tecrübeli sayılırım dimi

Fırın ,Set Üstü Ocak, Davlumbaz ; evye Franke

Küçük ev aletlerim (blender , su ısıtıcı , ütü ve tost makinem ) Philips

Çamaşır Makinem ve Bulaşık Makinem Profilo

benim beyaz eşyalarım arçelik (henüz kullanmadım umarım iyidir)
küçük ev aletlerim phılıps (onlarıda kullanmadım umarım iyi çıkar)
ütümüde yeni aldım oda phılıps buhar jeneratörlü annem kullanıyor kendininkini çok memnun :dance::teytey:

ayshınce benim tv de arçelik problem olurmuki :çok üzgünüm:

benim beyaz eşyalarım arçelik (henüz kullanmadım umarım iyidir)
küçük ev aletlerim phılıps (onlarıda kullanmadım umarım iyi çıkar)
ütümüde yeni aldım oda phılıps buhar jeneratörlü annem kullanıyor kendininkini çok memnun :dance::teytey:

ayshınce benim tv de arçelik problem olurmuki :çok üzgünüm:

üzülme merak etme sorun olmaz...olsa bile her türlü kolaylığı sağlıyorlar...elektroniğe sonra geçtiler ya genelde beyaz eşya üzerineydi hani belki dedim..arçelik beko aynı fabrikadır zaten bizde evdeyken beko tv kullandık senelerce hiçbişey olmadı...merak etme sen..her türlü markada sorun çıkabilir ya hiç sorun dört dörtlük çalışabilir eşyalar..arkadaşların dedikleri gibi şans biraz galiba....a.s.

benim buzdolabımı çizdiler mesela eve çıkarırken merdivenler çok dardı kartonunu çıkardılar sonra çıkarırkende çizdiler...servise dolabı değiştirttim..kapaklarını sökselerdi çizilmeyecekti ama üşendiler..ceremesini yine onlar çekti...akıllarını kullansalardı..

adszne4.png

çay makinam bu kızlar.o kadar kullanışlıki hemde özellikle akşam görüntüsüde süper.

prominutemainef6.jpg

prominutemainef6.1040c1c22b.jpg
ütümde bu ben çok mennunum bence sizde memnun kalırsınız şekerler.

ütümü tefal alıcam
elektrik süpürgeme karar veremdim daha istediğim özellikler hangi markadaysa onu alırım artık
robotu da arzum a karar verdim

ama büyük beyaz eşyalarımı siemens isterdim bakalım nişanlım hangi marka alacak

adszne4.png

çay makinam bu kızlar.o kadar kullanışlıki hemde özellikle akşam görüntüsüde süper.

cnm ya ben nedense çaycı pek istemiyorum ,onda yapılan çaylar iyi olmuyor diyyor herkes.ondan mi bilemem ısınamadım ..sadece kettle alıcam ama bunu ben gerçekten beğendim yaa bakalaım artık teşk ederima.s.

kıslar bu arada ben de beyaz eşyamı arçelik ya da bosch diye kararlaştırdım ama tabii fiyat da önemli bi bakıma her şey masraf çıkıyor da çıkıyor...arçelik e baktık nişanlımla inanın ben arçeliki ucuz bilirdim ama bosch daha ucuz geldi ba na 800ytl farkla bosch daha ucuz ...:D onu alıcam bakalım şans işi deeei inş ii çıkar:icecream:

Back
X