• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memnun kalmadığımız tüp bebek doktorları-merkezleri

Ayay4501

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2018
291
41
98
48
Kızlar selamlar. Hiç böyle başlık yoktu herkes memnun kaldıgı yerleri yazıyor genelde ama tedaviye başlayıp devamında yorum yazmayan cok kisi de var , bu başlıkta sadece memnun kalmadıgımız merkezleri konuşalım istiyorum.

Lütfen saygı cercevesinde begenmediginiz,tedaviyi eksik yapan veya baska bir sebeple negatif düsünceleriniz olan merkez ve doktorları yazalım buraya sonucta bu forumdan ciddi bir müşteri kazanıyorlar ve bu yolda sonkez deneyecek maddi imkanı zar zor ayıran her kadının her tecrübeden faydalanması gerekli.

Elazığ'da şehir Hastanesi'nde tedaviye başlamıştım ne yumurtalarimla yeterince ilgilendi doktor erken catladilar 1 tane sağlamdı onuda transfer edemedi rahme ulaşamadı 2 saat sedyede kaldım çok kötüydü ama etrafımda pozitif sonuçlar alanda oldu benim için işkence gibiydi umarım herkes olumlu sonuç alır

Diyarbakır Memorial uğur değer.
İlk transferim tuttu düşük oldu. Toplamda üç kez transfer oldum aynı protokol devam etti bir defa ilaçsız denemeyi bile ben teklif ettim.
Düşükten sonra gerekli tahlil testlerin tümünü ben yaptırdım asla üstüne düşmedi ( genetik trombofili vs.)
Şunu anladım ki doktorun kendisinin iyi olması yetmiyormuş. Önemli olan işini iyi yapmasıymış tecrübe oldu.
Son transferim çiftti olumsuz oldu arayıp sormadılar bile. Son bir embriyom kaldı orada ama gitmeyeceğim yeni bir tedavi düşünüyorum. Kesinlikle Önermiyorum

Ankara şehir hastanesi şebnem özyere gittim eşim hastane çalışanı olmasına rağmen 1.5 yıl boyunca oyalandım, amh 0.01 iken 4 yumurta oluştu tedaviye başlamak yerine kullandığım ilaçları kesti en sonunda sen özele git, kök hücre tedavisi falan ol dendi, halbuki çok araştırıp gitmiştim herkesin çok beğendiği bir doktordu başlarda şöyle tedavi ederiz böyle yaparız diye umut verirken sonrasında ben senin dosyanı kurula bile çıkarmam bana niye çıkardın derler dedi :)

Back
X