memoraida tüp bebek yaptıranlar

ben yaptırdım.
2. denemede tuttu çok şükür. kesinlikle tavsiye ederim
ilk denememi başka bi yerde yapmışrım, alakası yok

çok sıkı takip ediliyorsun, ince eleyip sık dokunuyor. ekip olarak çalışıyorlar.

hiç düşünme derim :)

Arkadaşlar aranızda 40 yaş üstü olupta memorialde tüp bebek yaptıran var mı.Ben yakında tedaviye başlıyacağım.Bilgi verirseniz çok sevinirim sevgiler...

Arkadaşlar aranızda 40 yaş üstü olupta memorialde tüp bebek yaptıran var mı.Ben yakında tedaviye başlıyacağım.Bilgi verirseniz çok sevinirim sevgiler...

Selam alkan59
Ben varim ama 40 yasima yakin dogurdum canim simdide 41 olacam tekrardan tedaviye baslayacam hayirlisi benimde fsh tavan yapmis hormonlarim gel gitler yasiyor.
Benim yumurta rezervim coook az tek bir yumurtayla hamile kalmistim Rabbim gonlunuze gore versin ins sevgiler

memorai nin hem istanbulda ankarada yerleri varmış.. aceba hangi merkezden memnun kaldınız. bende düşünüyorum ama ankaraya gidebilirim istanbul için imkanım yok.

memorai nin hem istanbulda ankarada yerleri varmış.. aceba hangi merkezden memnun kaldınız. bende düşünüyorum ama ankaraya gidebilirim istanbul için imkanım yok.

Selam beren
Ankarayi bilmiyordum canim benim bildigim antalya ve doguda bir sehirde ama inan unuttum istanbul sisliyi tavsiye edrim canim Allahim gonlunuze gore versin

Selam alkan59
Ben varim ama 40 yasima yakin dogurdum canim simdide 41 olacam tekrardan tedaviye baslayacam hayirlisi benimde fsh tavan yapmis hormonlarim gel gitler yasiyor.
Benim yumurta rezervim coook az tek bir yumurtayla hamile kalmistim Rabbim gonlunuze gore versin ins sevgiler

Selam Nil,bende de yumurta rezervi azlığı ve yumurtalarda yaşlanma var.2kere tüp denedim başka bir merkezde ama döllenme olmadı.Sen ilk hamileliğini doğal yoldan mı yaşadın yoksa tüp bebek mi yaptın.Benim adetlerim çok düzenli.26 günde bir hastalanıyorum.Fsh ve e2 hormonlarım hemen her ay değişiyor bazen düşüyor bazen yükseliyor.3 gün önce yaptırdığım son tahlilde fsh 16 ya yakın çıktı.15.69 e2 ise 44.33.Bu değerler tüp denemek için çok kötü değil.O yüzden de şubat ayı için randevu aldım memorialden semra kahramandan.Gidip görüşücem başlayalım derse bir kere daha denemek istiyorum.Ancak merak ettiğim bu topikte 40 yaş üstü olup bu merkezde tedavi gören arkadaşlar varmı.Varsa nasıl bir tedavi uygulanıyor.gitmeden önce bilgi almak istedim.İnşallah vardır.Herkese sevgiler...

ben memorilda yaptırdım çok şükür güzeller güzeli kızım ile babası şimdi oyun oynuyolar... yaşına geldi neredeyse... ben memnun kalmıştım ama tabi bu işler nasip kısmet işi... Allah isteyen herkese nasip etsin...

kızlar cok tesekur ederım bende sısılıde dr nur hnm la basladım ocak ayında suan oglum 3 ayını bıtırdı allah ısteyen herkese nasıp etsın...

Back
X