Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzenim orda yaptırdı ve çok memnun kaldı, zaten tüpbebek bölüm başkanı prof.doç. Türkiyeye bu konuda ilkleri getiren bi doktormuş tabi ekipte onun ekibi olunca iyidir herhalde, zaten bildiğim kadarıyla Alman hastanesi, memorıal ve Amerikan hastanesi bu konuda engelişmiş hastaneler, bende oraya muayene oldum yaptıracaktım ama anadolu yakasında oturduğum için ve çalıştığım için gidip gelmem zor olur diye vazgeçtim, kuzenime memorialde tüp bebeğini yapan doktor, ordan ayrılmış anadolu yakasında başka bir merkezde çalışıyo ona yaptırmayı düşünüyorum. Allah hepimize hayırlısını verir inşallah
canım saol bende trabzondayım ama insan en iyisi olsun istiyor çektiğimiz acılar sonbulur inşlh bizim içinde çok zor oralara gelmek ama ne yapalım
hayırlısı olsun hepimiz için
arkadaşlar memorial hastanenesi tüp bebek tedavisi için nasıl bir hastane bileniniz varmı tekrar denemek istiyoruz ve kararsızız oradan aradılar ve çok başarılı olduklarını söylediler tavsiyelerinize ihtiyacım var![]()
Merhabe arkadaşım bende memorial hastanesinde tedaviye yeni başladım.Valla şimdilik çok yorum yapamıyacağım henüz bir defa gittim merkezin başı Semra hanımla görüştüm çok bilgili bir kadın ama kendisi birebir ilgilenmiyor çok yoğun yalnız laboratuar şartları çok kaliteliymiş.16 tane çalışan var orada dedi Semra hanım bu işlerde laboratuar çok önemli biliyosun.Ben adet olunca veya engeç haftaya salı tekrar gidicem ve tedavim bir fiil başlayacak şimdilik sadece lucrin kullanıyorum.Fiyatı konusunda da sana bilgi vereyim 3000 $ dolar dediler ama çider üyesi olursan 2400 $ alıyolar.yönlendirmeleri çok güzel mesela bizi önce muayene ettiler bilgilerimizi aldılar daha sonra muhasebe depatmanına yönlendirdiler oradan da ilaçların fiyatları hakkında bilgi veren başka bir yere yönlendirdiler.Biz ilaçlar için rapor çıkarmaya çalışıyoruz.Ben daha önce yaptırdığım merkezden daha iyi işini daha profesyonel yapıyorlar diye izlenim edindim ama daha erken bakalım tedaviye başlayaınca nasıl olacak göreceğiz.Gelişmeler hakkında iyi yada kötü yönleri hakkında gittikçe bilgi veriririm.Biraz uzun oldu ama umarım biraz yardımcı olabilmişimdir.Rabbi hepimizin yardımcısı olsun hakkımızda hayırlı olanları versin.
allah askina bu merkeze giden kimse yokmu yardimci olun
seninle memeorial hakkında yazışmıştık tedaviye başladıgına sevindim umarım hayırlısı olur orada hemşire arkadaşlarım var çok tatlı insanlar çok profosyönel çalışıyorlar kendine iyi bakMerhabe arkadaşım bende memorial hastanesinde tedaviye yeni başladım.Valla şimdilik çok yorum yapamıyacağım henüz bir defa gittim merkezin başı Semra hanımla görüştüm çok bilgili bir kadın ama kendisi birebir ilgilenmiyor çok yoğun yalnız laboratuar şartları çok kaliteliymiş.16 tane çalışan var orada dedi Semra hanım bu işlerde laboratuar çok önemli biliyosun.Ben adet olunca veya engeç haftaya salı tekrar gidicem ve tedavim bir fiil başlayacak şimdilik sadece lucrin kullanıyorum.Fiyatı konusunda da sana bilgi vereyim 3000 $ dolar dediler ama çider üyesi olursan 2400 $ alıyolar.yönlendirmeleri çok güzel mesela bizi önce muayene ettiler bilgilerimizi aldılar daha sonra muhasebe depatmanına yönlendirdiler oradan da ilaçların fiyatları hakkında bilgi veren başka bir yere yönlendirdiler.Biz ilaçlar için rapor çıkarmaya çalışıyoruz.Ben daha önce yaptırdığım merkezden daha iyi işini daha profesyonel yapıyorlar diye izlenim edindim ama daha erken bakalım tedaviye başlayaınca nasıl olacak göreceğiz.Gelişmeler hakkında iyi yada kötü yönleri hakkında gittikçe bilgi veriririm.Biraz uzun oldu ama umarım biraz yardımcı olabilmişimdir.Rabbi hepimizin yardımcısı olsun hakkımızda hayırlı olanları versin.
ben oraaya basladım ama henuz 2 kez kontrol amaclı gıttım henuz tedavı olmadım o yuzden sımdıden yorum yapmak ıstemıyorum.ama medyadan bıldgm kadarıyla bu ıslerde en ıyıhastanelerdn bırı
kelebekcim sanada tesekkür ederimMerhabe arkadaşım bende memorial hastanesinde tedaviye yeni başladım.Valla şimdilik çok yorum yapamıyacağım henüz bir defa gittim merkezin başı Semra hanımla görüştüm çok bilgili bir kadın ama kendisi birebir ilgilenmiyor çok yoğun yalnız laboratuar şartları çok kaliteliymiş.16 tane çalışan var orada dedi Semra hanım bu işlerde laboratuar çok önemli biliyosun.Ben adet olunca veya engeç haftaya salı tekrar gidicem ve tedavim bir fiil başlayacak şimdilik sadece lucrin kullanıyorum.Fiyatı konusunda da sana bilgi vereyim 3000 $ dolar dediler ama çider üyesi olursan 2400 $ alıyolar.yönlendirmeleri çok güzel mesela bizi önce muayene ettiler bilgilerimizi aldılar daha sonra muhasebe depatmanına yönlendirdiler oradan da ilaçların fiyatları hakkında bilgi veren başka bir yere yönlendirdiler.Biz ilaçlar için rapor çıkarmaya çalışıyoruz.Ben daha önce yaptırdığım merkezden daha iyi işini daha profesyonel yapıyorlar diye izlenim edindim ama daha erken bakalım tedaviye başlayaınca nasıl olacak göreceğiz.Gelişmeler hakkında iyi yada kötü yönleri hakkında gittikçe bilgi veriririm.Biraz uzun oldu ama umarım biraz yardımcı olabilmişimdir.Rabbi hepimizin yardımcısı olsun hakkımızda hayırlı olanları versin.
okumaz olurmuyum ama tatmin edici bilgiler edinemedim dün telefon ettim fiyatin ögrendim embrioya biopsi kaca yapiliyo onu sordumay olmazmı tabi var ama önce açılan sayfalara bakın bu konu yine açılmış
cider e nasıl uye olunuyor arkadaslar,sartları nedır herkes olabılıyor mu
canım merhaba raporu hangi hastaneden çıkartacaksın bu işler zor olduğu için merak ettim yardımcı olursan sevinirimMerhabe arkadaşım bende memorial hastanesinde tedaviye yeni başladım.Valla şimdilik çok yorum yapamıyacağım henüz bir defa gittim merkezin başı Semra hanımla görüştüm çok bilgili bir kadın ama kendisi birebir ilgilenmiyor çok yoğun yalnız laboratuar şartları çok kaliteliymiş.16 tane çalışan var orada dedi Semra hanım bu işlerde laboratuar çok önemli biliyosun.Ben adet olunca veya engeç haftaya salı tekrar gidicem ve tedavim bir fiil başlayacak şimdilik sadece lucrin kullanıyorum.Fiyatı konusunda da sana bilgi vereyim 3000 $ dolar dediler ama çider üyesi olursan 2400 $ alıyolar.yönlendirmeleri çok güzel mesela bizi önce muayene ettiler bilgilerimizi aldılar daha sonra muhasebe depatmanına yönlendirdiler oradan da ilaçların fiyatları hakkında bilgi veren başka bir yere yönlendirdiler.Biz ilaçlar için rapor çıkarmaya çalışıyoruz.Ben daha önce yaptırdığım merkezden daha iyi işini daha profesyonel yapıyorlar diye izlenim edindim ama daha erken bakalım tedaviye başlayaınca nasıl olacak göreceğiz.Gelişmeler hakkında iyi yada kötü yönleri hakkında gittikçe bilgi veriririm.Biraz uzun oldu ama umarım biraz yardımcı olabilmişimdir.Rabbi hepimizin yardımcısı olsun hakkımızda hayırlı olanları versin.