• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

memorial hastanesi

Hullis

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2007
124
11
316
Trabzon
arkadaşlar memorial hastanenesi tüp bebek tedavisi için nasıl bir hastane bileniniz varmı tekrar denemek istiyoruz ve kararsızız oradan aradılar ve çok başarılı olduklarını söylediler tavsiyelerinize ihtiyacım var :emir_bebek:

Kuzenim orda yaptırdı ve çok memnun kaldı, zaten tüpbebek bölüm başkanı prof.doç. Türkiyeye bu konuda ilkleri getiren bi doktormuş tabi ekipte onun ekibi olunca iyidir herhalde, zaten bildiğim kadarıyla Alman hastanesi, memorıal ve Amerikan hastanesi bu konuda engelişmiş hastaneler, bende oraya muayene oldum yaptıracaktım ama anadolu yakasında oturduğum için ve çalıştığım için gidip gelmem zor olur diye vazgeçtim, kuzenime memorialde tüp bebeğini yapan doktor, ordan ayrılmış anadolu yakasında başka bir merkezde çalışıyo ona yaptırmayı düşünüyorum. Allah hepimize hayırlısını verir inşallah

Kuzenim orda yaptırdı ve çok memnun kaldı, zaten tüpbebek bölüm başkanı prof.doç. Türkiyeye bu konuda ilkleri getiren bi doktormuş tabi ekipte onun ekibi olunca iyidir herhalde, zaten bildiğim kadarıyla Alman hastanesi, memorıal ve Amerikan hastanesi bu konuda engelişmiş hastaneler, bende oraya muayene oldum yaptıracaktım ama anadolu yakasında oturduğum için ve çalıştığım için gidip gelmem zor olur diye vazgeçtim, kuzenime memorialde tüp bebeğini yapan doktor, ordan ayrılmış anadolu yakasında başka bir merkezde çalışıyo ona yaptırmayı düşünüyorum. Allah hepimize hayırlısını verir inşallah

canım saol bende trabzondayım ama insan en iyisi olsun istiyor çektiğimiz acılar sonbulur inşlh bizim içinde çok zor oralara gelmek ama ne yapalım
hayırlısı olsun hepimiz için

canım saol bende trabzondayım ama insan en iyisi olsun istiyor çektiğimiz acılar sonbulur inşlh bizim içinde çok zor oralara gelmek ama ne yapalım
hayırlısı olsun hepimiz için

aaa evet ya dikkat etmemişim Trabzonda olduğuna, gerçekten zor ama en iyi hastanelerde İstanbulda napacaksın, gerçi Allahın takdiri birazda nerden geleceği belli olmaz ama ben Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçmeyi düşünüyorum, sen Trabzonda geleceksin inşallah değer emeklerine.

ben oraaya basladım ama henuz 2 kez kontrol amaclı gıttım henuz tedavı olmadım o yuzden sımdıden yorum yapmak ıstemıyorum.ama medyadan bıldgm kadarıyla bu ıslerde en ıyıhastanelerdn bırı

Merhabe arkadaşım bende memorial hastanesinde tedaviye yeni başladım.Valla şimdilik çok yorum yapamıyacağım henüz bir defa gittim merkezin başı Semra hanımla görüştüm çok bilgili bir kadın ama kendisi birebir ilgilenmiyor çok yoğun yalnız laboratuar şartları çok kaliteliymiş.16 tane çalışan var orada dedi Semra hanım bu işlerde laboratuar çok önemli biliyosun.Ben adet olunca veya engeç haftaya salı tekrar gidicem ve tedavim bir fiil başlayacak şimdilik sadece lucrin kullanıyorum.Fiyatı konusunda da sana bilgi vereyim 3000 $ dolar dediler ama çider üyesi olursan 2400 $ alıyolar.yönlendirmeleri çok güzel mesela bizi önce muayene ettiler bilgilerimizi aldılar daha sonra muhasebe depatmanına yönlendirdiler oradan da ilaçların fiyatları hakkında bilgi veren başka bir yere yönlendirdiler.Biz ilaçlar için rapor çıkarmaya çalışıyoruz.Ben daha önce yaptırdığım merkezden daha iyi işini daha profesyonel yapıyorlar diye izlenim edindim ama daha erken bakalım tedaviye başlayaınca nasıl olacak göreceğiz.Gelişmeler hakkında iyi yada kötü yönleri hakkında gittikçe bilgi veriririm.Biraz uzun oldu ama umarım biraz yardımcı olabilmişimdir.Rabbi hepimizin yardımcısı olsun hakkımızda hayırlı olanları versin.

arkadaşlar memorial hastanenesi tüp bebek tedavisi için nasıl bir hastane bileniniz varmı tekrar denemek istiyoruz ve kararsızız oradan aradılar ve çok başarılı olduklarını söylediler tavsiyelerinize ihtiyacım var :emir_bebek:

bende 3.aşılamamı olalı 6gun Oldu eğer tutmazsa Tüp tedavisine başlicam allahın izni ile.. ve bende memorialde düşünüyorum hem evime yakın hemde işinde çok başarılı diye Duydum.. özellikle Semra Kahraman ve ekibi bu konuda sanırım baya iyiler duyum ve araştırmalarım oyle...ama aradılar demişsin nasıl aradılar senı onu tam anlayamadım Cnmaçıklarsan çok sevinirim.. :))

Merhabe arkadaşım bende memorial hastanesinde tedaviye yeni başladım.Valla şimdilik çok yorum yapamıyacağım henüz bir defa gittim merkezin başı Semra hanımla görüştüm çok bilgili bir kadın ama kendisi birebir ilgilenmiyor çok yoğun yalnız laboratuar şartları çok kaliteliymiş.16 tane çalışan var orada dedi Semra hanım bu işlerde laboratuar çok önemli biliyosun.Ben adet olunca veya engeç haftaya salı tekrar gidicem ve tedavim bir fiil başlayacak şimdilik sadece lucrin kullanıyorum.Fiyatı konusunda da sana bilgi vereyim 3000 $ dolar dediler ama çider üyesi olursan 2400 $ alıyolar.yönlendirmeleri çok güzel mesela bizi önce muayene ettiler bilgilerimizi aldılar daha sonra muhasebe depatmanına yönlendirdiler oradan da ilaçların fiyatları hakkında bilgi veren başka bir yere yönlendirdiler.Biz ilaçlar için rapor çıkarmaya çalışıyoruz.Ben daha önce yaptırdığım merkezden daha iyi işini daha profesyonel yapıyorlar diye izlenim edindim ama daha erken bakalım tedaviye başlayaınca nasıl olacak göreceğiz.Gelişmeler hakkında iyi yada kötü yönleri hakkında gittikçe bilgi veriririm.Biraz uzun oldu ama umarım biraz yardımcı olabilmişimdir.Rabbi hepimizin yardımcısı olsun hakkımızda hayırlı olanları versin.

aa evet çider üyesi olursak 600dolar bi indirim uygulanıyor bende çidere Telefon çaıp sormuştum 600dolar indirim dediler...aynı zamanda Birde Tüpbebek heyet raporu Çıkarta bilirsek sskda indirim yapıyor ve baya bir uyguna geliyor memorialde Tüpbebek... bende memorial istiyorum allah nasip kısmet ederse..
hepimize bolşans kızlar...

seninle memeorial hakkında yazışmıştık tedaviye başladıgına sevindim umarım hayırlısı olur orada hemşire arkadaşlarım var çok tatlı insanlar çok profosyönel çalışıyorlar kendine iyi bak

kelebekcim sanada tesekkür ederim

ay olmazmı tabi var ama önce açılan sayfalara bakın bu konu yine açılmış
okumaz olurmuyum ama tatmin edici bilgiler edinemedim dün telefon ettim fiyatin ögrendim embrioya biopsi kaca yapiliyo onu sordum
benim genetikle ilgili sorun var pgt yapilmasi gerekiyo 5 düsük yaptim
kromozon anomalisi oldugunu ögrendim
karinca sagol canim
MEMORIALA GIDEB ARKADASLAR BILGILERINIZI EKSIK ETMEYIN BU BILGILERE IHTIYACIM VAR BENI ANLAYIN

cider e nasıl uye olunuyor arkadaslar,sartları nedır herkes olabılıyor mu

merhaba arkadaşlar bende memorial hastanesinde tüp bebek yaptım 2.5 aylık hamileyim daha önce başka yerde yapmıştım aradaki fark çok fazla ben memorialden çok memnun kaldım baştan aşağı araştırıp muayene ediyolar herkese tavsiye ederim

merhaba arkadaşlar bende memorial hastanesinde tüp bebek yaptım 2.5 aylık ikizlere hamileyim daha önce başka yerde yapmıştım arada çok fark var memorial çok ilgili başrtan sona araştırıp muayene ediyolar herkese tavsiye ediyorum

Çidere üye olmak çok basit internette girip bulabilirsin telefon ediyorsun bilgilerini alıyorlar 150 ytl yıllık aidatı var kedi kartından çekiyolar.Gideceğin hastanenin çiderle anlaşması varsa işe yarıyor.Hastaneye gideceğin gün için onları arıyorsun onlar senin yerine randevu alıyorlar bunu özellikle istiyolar çünkü çider aracılığı ile alınan randevular onların oraya ne kadar hasta gönderdiğini ispatlıyor böylece indirimler devam ediyormuş.Sonrada senin formunu gittiğin hastaneye faxlıyorlar evinede kartını gönderiyorlar.Gerçi benimki gelmedi henüz yani öyle uzun bir işi yok.Sitesine bir girin tavsiye ederim

cider e nasıl uye olunuyor arkadaslar,sartları nedır herkes olabılıyor mu

Çiderin sitesi http://www.cocukistiyorum.com/
üye olmak için bu sitede Telefonu Da var

burayı arayınca Form dolduyorlar sana ve 1kez 150 ytl verip 1yıllık üye oluyorsun
anlaşmalı oldukları hastanelerden kendileri senın için randevu alyorlar ve anlaşmalı hastanelerden senın adına tüpbebek masrafın için bi indirim uygulatıyor
mesela ben memorial için sordum 600dolarlık bir indiriim yaptıyor..
ve muanelerinde çider üyesi Olursan ücretsiz oluyormuş bana Çideri aradığımda boyle dediler :)) fırsatlar ii valla :))
hem üyeler arasında çekilişler falanda Oluyormuş ve ücretsiz Tüpbebek tedavisi kazananlar oluyormuş.. benım bu 3.aşılamam tutmazsa çidere Üye olmak istiyorum zaten tüpbebeğide allahım Kısmet ederse MEMORİAL de istiyorum...

canım merhaba raporu hangi hastaneden çıkartacaksın bu işler zor olduğu için merak ettim yardımcı olursan sevinirim

Malesef arkadaşım rapor işini beceremedim benim bir yakınım doktordu o devlet hastanesinden halledecekti ama mutlaka araştırma hastanesinden olması gerekiyormuş araştırma hastanelerinde protokol çok anlayacağın raporu alamadım ilaçları kendim karşılayacam.Yardımcı olamadım kusura bakma

Back
X