araştıma varmış avrupa desteklı oldugu soylenıldı kırıterlere uygun olursanız tedavı masrafları bu araştırmaya aıt ve 1embrıyo transferı boyle bır teklıf aldım duyan varmı acaba ve mart ayına kadar devam eden bır çalışma
bende tam bılmıyorum aslında,goruşmeye cagırıldım.açıklanamayan ınfertılıte olup bazı krıterlerı varmış benım onlara gonderdıgım mailde krıterlerıne uygun gorundugumu soyledıler fakat tekrar bır muayeneden geçmem gerektıgını yumurtalıklarda bır problem yok ıse ıstersem programa katılabılecegımı..bunun benım için bır avantaj oldugunu fakat 1 embrıyo transferı olacagını özellıkle telefonda soyledıler...ayrıntılı konuşma için yarın gıtmeyı planlıyorum daha kapsamlı açıklamayı ancak ozaman yapabılırım sızlere....bende şu anda çok şaşkınım çunku haberdar olan kımse yok sanırım bu konuda yada msjım gorulmedı emın olabılmek için konuyu buraya açmıştım,ben ılk denememden sonra çok bunaldım...artık doktora gıtmek ıstemıyordum
hangi memorialde cnmcım açıkcası banaböle bi teklif gelse kabul ederdim evet çok zor şeyler yaşıyoruz ama maddi açıdan kaybın olmıcaksa denemekte fayda var sanırım cnmcım
okmeydanındakı hasteden bahsedıldı..zaten asıl hastanesı orada degılmı.sızın dedıgınız gıbı hıç duşunmemiştım para yı bı şekılde toplarım dıyorum ama her denemeden sonra bıraz daha çökuyorum ben sızler öyle degılmısınız.
araştıma varmış avrupa desteklı oldugu soylenıldı kırıterlere uygun olursanız tedavı masrafları bu araştırmaya aıt ve 1embrıyo transferı boyle bır teklıf aldım duyan varmı acaba ve mart ayına kadar devam eden bır çalışma
ben ust tarafı okumadan cvp verdım sızın 3 .cü imiş ama sıze yapılmaz kı 1 kere tup bebek denenecekmış,yumurtalık rezervı ıyı olacakmış yş ,boy kılo orantılı olacak bana soylenen o.benım uygun oldugum soylendı fakat karar veremedım