Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok iyi ve profesyonel bir ekip ilk denemem dün yaptım test hamileyim darısı başınaLütfen! cevaplayın! Nasıl hastahane doktorlar? Ve önemlisi sonuç?
Allahım çok hayırlı haber)) ) tebrik ederim! Allah sağlıklı kucağına almaya nasib etsin)) ) inşallah! !! Bana çok güzel moral, destek oldu))çok iyi ve profesyonel bir ekip ilk denemem dün yaptım test hamileyim darısı başına
bu arada şişli memorialdan bahsediyorum doktorum ayşe hanımdı allah razı olsun çok iyi bir doktor transferimide hande hanım yaptı oda harika izmirden sırf memorial olsun diye istanbula gittimAllahım çok hayırlı haber)) ) tebrik ederim! Allah sağlıklı kucağına almaya nasib etsin)) ) inşallah! !! Bana çok güzel moral, destek oldu))
Çok güzel)) ) bende Şişli'de düşünüyorum) ama Semra hanima randevu aldım ücretli olarak! Ama sistem işleri siz bilirsiniz) nasil oluyor! Ilk bende bayan istedim ve ayşe hanımı seçtim, sonra aradılar izinli olucak o gün ((sonra Sevinç hanım bir tek var bayan olarak ona yazıldı! Ben orda fazla önemseyemedim, çünkü baştan Semra Hanımdan tedavi görmek istiyorum, ama mecburi olarak ilk başka biri bakyormuşbu arada şişli memorialdan bahsediyorum doktorum ayşe hanımdı allah razı olsun çok iyi bir doktor transferimide hande hanım yaptı oda harika izmirden sırf memorial olsun diye istanbula gittim
Valla ben çok memnun kaldım)Arkadaşlar uzun uzun yazarak kafanızı şişirmek ıstemiyorum. Şuan memorialde tedavi görüyorum. Düşünenlere tek söyleyeceğim memorial şişli tüp bebek pişmanlıktır. Uzak durun. Sizi hiç ama hiçbir şekilde umursamıyorlar. Sadece ilk randevu güleryüz sonra devlet hastanesinden beter .
Sırf bunu yazmak için mi üye oldunuz kk.ya? Madem öyle keşke uzun uzun yazsaydınız da ona göre okuyan bi fikir edinse idi. Bir de yanlış sayfa burası aktif olan "Şişli Memorial Tüp bebek merkezinde tedavi görenler" sayfası var. Orada tedavi olanlar devam edenler düşünenler vs. Çok kişi var. Hatta sıkıntı yaşadınızsa size yardımcı olanlar da olur. Hatta yaşadığınız sıkıntıları olumsuzlukları Zehra Hanım var direk onunla da görüşebilirsiniz size yardımcı olur.Arkadaşlar uzun uzun yazarak kafanızı şişirmek ıstemiyorum. Şuan memorialde tedavi görüyorum. Düşünenlere tek söyleyeceğim memorial şişli tüp bebek pişmanlıktır. Uzak durun. Sizi hiç ama hiçbir şekilde umursamıyorlar. Sadece ilk randevu güleryüz sonra devlet hastanesinden beter .