Memur arkadaşlar bakabilir mi

Labbella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2018
304
270
103
arkadaşlar amirim bana yapmamın imkansız olduğu işler veriyor çok çok detaylı çalışma gerektiren işleri tek başıma yapmamı bekliyor başkalarının yapması gereken işleri veriyor yapamıyorum bu konuda ne yapabilirim yapmazsam ne olur ?

Konuşuyorum tamam diyor ama yine aynı ve böyle yazınca işten kaçıyormuşum gibi gelmesin gerçekten çok çalışıyorum ama iş yüküm sürekli artıyor

sürekli olarak soylemenız lazım ımkansız iş tanımı nedir bılmıyorum ama grup halınde yapılmasının daha verımlı olacagını soyleyın...

arkadaşlar amirim bana yapmamın imkansız olduğu işler veriyor çok çok detaylı çalışma gerektiren işleri tek başıma yapmamı bekliyor başkalarının yapması gereken işleri veriyor yapamıyorum bu konuda ne yapabilirim yapmazsam ne olur ?

Konuşuyorum tamam diyor ama yine aynı ve böyle yazınca işten kaçıyormuşum gibi gelmesin gerçekten çok çalışıyorum ama iş yüküm sürekli artıyor
görev tanımınız dışında bir iş ise kabul etmeyin ve yapmayın, eğerki sizin yapmanız gereken bir iş ise amirinizden iş bölümü konusunda yardım isteyin, baktınız başa çıkamadınız amirde bu konuda yardımcı eleman vermiyor işi yavaşlatın benden bu kadar deyin bir yaptırım uygulayamaz.

yeni mi memursun. bana da ilk yıllarımda benzer şeyleri yapıyorlardı. artık hepsini yapmıyorum. erteliyorum. bir defasında özel günümde çok yüklenmişti şefim. müdüre çıktım anlattım. sonra müdür değişti yeni müdürü bir türlü yakalayamıyordum müdürlüğe dilekçe yazdım. iş programı yapıldı. iş programı dışında hiç bir iş gelmedi.
amirin de üstü var. çekinme konuş yada kuruma dilekçe ver. hiç bir şey yapamazlar sana. ayrıca amirin uyarı alır.

Hakkatten bu konuda bana da yardımcı olun. Maliyeciyim. Bütün iş bende vezneciyle yanımdaki bayan oyun oynuyor telde ben herşeyi yapmak zorundaymışım gibi davranıyor müdürüm. Diğerlerinin emekliliği gelmiş. Onlara laf söyleyemiyor başka personelde yok. Sürekli yapacaksın yapmak zorundasın yok 5 ten sonra kal. Milli emlakta senin. Vezneci yeni sistemi anlamıyor gidiyorum birde veznecilik yapıyorum. Kusucağım artık o dereceyim. Ve kadın dün hiç iş yapmadı bugünde telinde oyun oynuyor hala. Bende bugün inadına yapmadım. Bekliyorum öyle. Benim diger kurumlardaki memur arkadaşlarım öyle her işi yaparsan verirler tabi dedi gelen evragı bitirsen bile beklet. Akşam 5 te çıkarken müdürüne ver dediler bazen öyle yapıyorum rahat oluyor. Ama çoğu zaman unutuyorum bunu. Bitirdiğimi söylüyorum sorduklarından ve yenisi.. yenisi.. hiç bitmiyor.

Ya yardımcı eleman iste ya da işbölümü iste yapamazsan da bu kadar yetiştirdim de

neyle gorevlendırıldıysenız o işi yapın.mudurun yanına çıkın.derdınızı anlatın.yoksa yaptıkça daha çok tepeye çıkıyolar kendımden bılırım.kendı işim harıınde hiç birşeyı bılmemeyı öğrendım.sizde oyle yapın.

neyle gorevlendırıldıysenız o işi yapın.mudurun yanına çıkın.derdınızı anlatın.yoksa yaptıkça daha çok tepeye çıkıyolar kendımden bılırım.kendı işim harıınde hiç birşeyı bılmemeyı öğrendım.sizde oyle yapın.
Ay arkadaşın konusunu baltalamıyorumdur umarım ama aynı dertten muzdaripiz zaten. Bizim müdürümüze ben 1500 kere söyledim görev tanımımızı yapın iş bölümümüz olsun diyorum yapmıyor. Personel isteyin diyorum maliyeye personel vermiyorlar diyor. Yapmıyorlar hiçbir iş diyorum o zaman emekli olsunlar diyor ama gidip konuşmuyorda onlarla çok pasif bir adam, tek başıma maliyeyi götürüyorum resmen. bıktım bin pişman oldum şu kurumu yazdığıma .

Son düzenleme:
Yapabildiğin kadarını yap gerisini bırak. Yetişemedim dersin, sanki her iş vaktinde oluyor da kamuda. Sen bitirirsin vaktinde, imza bekler onay bekler abuk subuk bürokrasi. Amaaan.

Ay arkadaşın konusunu baltalamıyorumdur umarım ama aynı dertten muzdaripiz zaten. Bizim müdürümüze ben 1500 kere söyledim görev tanımımızı yapın iş bölümümüz olsun diyorum yapmıyor. Personel isteyin diyorum maliyeye personel vermiyorlar diyor. Yapmıyorlar hiçbir iş diyorum o zaman emekli olsunlar diyor ala gidip konuşmuyorda onlarla çok pasif bir adam tek başıma maliyeyi götürüyorum bıktım bin pişman oldum şu kurumu yazdığıma .
bende tek servisteyken 3 servis işine bakıyordum.öncesıde var ılk atnmaya başladığım vakıtler.p..s mudur sağolsun yapıyorum dıye yukledı hepsıni ş..f...siz hamıle halımle az ağladığımı bılmem.(ılk mudur gttı benle çok uğraştı nedenı tesetturle ılgılıydı hiç bişeyden haberım yoktu ama yuce mevlam korumuş benı=))yenı mudurde dolduruşa gelmiş belli benı aradı başka servistekı hodukler aynı anda ızın almış hiç bılmediğim servis için işlere nıye bakmıyosun dıye benı fırçaladı.. ıyıde hiç yapmadım o işi ben nasıl yapayım zaten işler yoğun dedım e gelmıyolar dıye bakmıcaksınmı dedı yok bakamam dedım yuzume kapadı telı..sonra ızne ayrılcam işimi bılen yok yerıme bakacak hanfendıler en basıt odeme işleirni kendılerıne dert edıp yakınıyolardı ıkı odeme yapıp akşama kadar fotoğraf çekınıyolardı ben hamıle halımle kat çıkıp kat iniyodum elımde dosyarlarla mudur gelmiş yanıma ertesi gunu izne cıkcam mudure yalakalık yapana iş öğretecekmişim .kaç defa çağırdım yanıma gelmedı tamam dedım öğretirim .arkama bakmadan çıktım. sonra işe başladım, bendeki butun işleri bana bu işleri yap dıyen mudur yalakalardan almış (çünkü sızlanmışlar) benim gibi yapmamışlarr.!

hamıle halımle bana çektıren hiç kımseye hakkımı helal etmıyorum.şimdi okadar rahatımkı yerıme başkası gelmış egolu .baktım benden iş gızlıyolar ne hallerı varsa gorsunler dedım .rutın gunluk odemelerım var onları yapıyorum.bana nasıl davranıyolarsa oyle davranıyorum.(işime geldıği gibi).sizde oyle yapın pişman olursunuz cesaretli olcaksınızkı boyle ezemesinler sizi.

Valla haklısın canım ne yapacağım bilmiyorum ben de. Çok zoruma gidiyor onların telefonda olun oynamaları ben iş yaparken. Bende memuriyette yeni sayılırım onun için yaptıklarına eminim. Senin gibi bende çok ağladığımı biliyorum. Ama sanki eskiye göre daha güçlendiğimi hissediyorum. Fakat onlara hala iş yaptıramıyorum ne yazık ki:KK43:

Back
X