- 30 Nisan 2023
- 3.038
- 3.123
- 63
- 32
- Konu Sahibi Zeytin_zey
öğretmen ve memur arkadaşlar, refakat izni alınırken , yakınımız diyelim 1 ay önce ameliyat oldu, 1 ay sonra ben 3 aylık raporu doktordan isteyip aldığımda kabul oluyor mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birincisi hangi yakın eş çocuk birinci derece mi ? İkincisi ne ameliyatı ve ameliyat sonrası hayati tehlikesi var mı bakıma muhtaç mı refakat gerektiriyor mu ? Bunlara bakılıyor diye biliyorum hastanenin heyet bölümüne başvuruyorsunuz 3 hekim raporu ile alınıyor rporda direkt olarak refakate gerek vardı yalnız kaldığı takdirde hayati risk bulunur ibaresi olması lazım . Ben prematüre doğannkızım in 3 ay aldım prematüre ve bebek olduğu için direkt olarak benim adım yazılı bir rapor aldık yanı rapordan hemşire arkadaşım d aldıöğretmen ve memur arkadaşlar, refakat izni alınırken , yakınımız diyelim 1 ay önce ameliyat oldu, 1 ay sonra ben 3 aylık raporu doktordan isteyip aldığımda kabul oluyor mu?
Oğlum henüz 2 aylık, beyin ameliyatı olma durumu var. Büyük ihtimalle de olacak. Açık ameliyat mı olacak kapalı mı bilmiyorum , pazartesi cerrahın yanına gideceğiz. Kapalı olursa ( ki umarım bu olur) , açık ameliyata göre daha küçük bi operasyon sayılıyormuş.Birincisi hangi yakın eş çocuk birinci derece mi ? İkincisi ne ameliyatı ve ameliyat sonrası hayati tehlikesi var mı bakıma muhtaç mı refakat gerektiriyor mu ? Bunlara bakılıyor diye biliyorum hastanenin heyet bölümüne başvuruyorsunuz 3 hekim raporu ile alınıyor rporda direkt olarak refakate gerek vardı yalnız kaldığı takdirde hayati risk bulunur ibaresi olması lazım . Ben prematüre doğannkızım in 3 ay aldım prematüre ve bebek olduğu için direkt olarak benim adım yazılı bir rapor aldık yanı rapordan hemşire arkadaşım d aldı
Hocam ben de öğretmenim ben alırsınız diye biliyorum . Çok geçmiş olsun. Doğum izniniz resmi olarak ne zaman bitiyor o tarihte size 3 aylık raporu verecek olan doktorlardır mesela benim kızım küvezde kaldığı için biz direkt çocuk yoğun bakımdan aldık bu raporu. Ancak MEB kesinlikle hayati tehlikesinin bulunduğu ibaresini istiyor raporda bu yazmazsa red geliyor 2 aylık bebek tek başına kendine bakmayacağı için bence alırsınız bu raporu ameliyatı yapan doktorla konuşun onun imzası gerekecekOğlum henüz 2 aylık, beyin ameliyatı olma durumu var. Büyük ihtimalle de olacak. Açık ameliyat mı olacak kapalı mı bilmiyorum , pazartesi cerrahın yanına gideceğiz. Kapalı olursa ( ki umarım bu olur) , açık ameliyata göre daha küçük bi operasyon sayılıyormuş.
Böyle bi durumda alamayacaksam ne zaman alırım ki diye düşünüyorum. Şu an doğum iznindeyim, eğer ameliyat erken olursa ben bu raporu doğum iznim bittikten sonra talep etmek istiyorum. O yüzden ameliyattan sonrasında da alabilir miyim diye sormuştum
Oğlumu şimdi bile bir dakika bırakmak istemiyorum , sonraki süreçte nasıl bırakırım
hocam öncelikle sağ olunHocam ben de öğretmenim ben alırsınız diye biliyorum . Çok geçmiş olsun. Doğum izniniz resmi olarak ne zaman bitiyor o tarihte size 3 aylık raporu verecek olan doktorlardır mesela benim kızım küvezde kaldığı için biz direkt çocuk yoğun bakımdan aldık bu raporu. Ancak MEB kesinlikle hayati tehlikesinin bulunduğu ibaresini istiyor raporda bu yazmazsa red geliyor 2 aylık bebek tek başına kendine bakmayacağı için bence alırsınız bu raporu ameliyatı yapan doktorla konuşun onun imzası gerekecek
Bir de mesela benim doğum iznim, 27 kasımda bitiyor. Benim 26 ya da 27 sinde refakat raporunu alıp bunu okuluma göndermem yeterli mi? Çünkü onlar da mem e yollayacaklardır kabulü için, benim bunu tam doğum iznimin son günü almam da bi sakınca olur mu? Yoksa önceden mi almam gerekir?Hocam ben de öğretmenim ben alırsınız diye biliyorum . Çok geçmiş olsun. Doğum izniniz resmi olarak ne zaman bitiyor o tarihte size 3 aylık raporu verecek olan doktorlardır mesela benim kızım küvezde kaldığı için biz direkt çocuk yoğun bakımdan aldık bu raporu. Ancak MEB kesinlikle hayati tehlikesinin bulunduğu ibaresini istiyor raporda bu yazmazsa red geliyor 2 aylık bebek tek başına kendine bakmayacağı için bence alırsınız bu raporu ameliyatı yapan doktorla konuşun onun imzası gerekecek
Bu arada size de çok geçmiş olsunHocam ben de öğretmenim ben alırsınız diye biliyorum . Çok geçmiş olsun. Doğum izniniz resmi olarak ne zaman bitiyor o tarihte size 3 aylık raporu verecek olan doktorlardır mesela benim kızım küvezde kaldığı için biz direkt çocuk yoğun bakımdan aldık bu raporu. Ancak MEB kesinlikle hayati tehlikesinin bulunduğu ibaresini istiyor raporda bu yazmazsa red geliyor 2 aylık bebek tek başına kendine bakmayacağı için bence alırsınız bu raporu ameliyatı yapan doktorla konuşun onun imzası gerekecek
Ben tüm bittiği gün aldımBir de mesela benim doğum iznim, 27 kasımda bitiyor. Benim 26 ya da 27 sinde refakat raporunu alıp bunu okuluma göndermem yeterli mi? Çünkü onlar da mem e yollayacaklardır kabulü için, benim bunu tam doğum iznimin son günü almam da bi sakınca olur mu? Yoksa önceden mi almam gerekir?
Allah razı olsun haberdar edin beni çok geçmiş olsunBu
Bu arada size de çok geçmiş olsun
Nasıl yaniBen tüm bittiği gün aldım
Ah tamamdırİznim cuma günü bitiyordu pazartesi ldım yeni izni