• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memur olmak cok mu zor

son mecnun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
1.265
1.616
133
37
Merhaba hanimlar

2005 lise mezunuyum bu yil ilk defa kpss ye girdim 70 puan aldim.

Simdi dert kismina gelecek olursak 70 puanla herhangi bir kuruma yerlesebilir miyim diye internete bakayim dedim daha cok kafam karisti net birsey yok..

Sinavdan kalem defterden okadar uzak kaldim ki nasil neye gore tercih yapacagimi bile bilmiyorum:KK51:

Simdi ben nasil tercih yapayim memur olmam bu puanla mumkun mu?

Merhaba hanimlar

2005 lise mezunuyum bu yil ilk defa kpss ye girdim 70 puan aldim.

Simdi dert kismina gelecek olursak 70 puanla herhangi bir kuruma yerlesebilir miyim diye internete bakayim dedim daha cok kafam karisti net birsey yok..

Sinavdan kalem defterden okadar uzak kaldim ki nasil neye gore tercih yapacagimi bile bilmiyorum:KK51:

Simdi ben nasil tercih yapayim memur olmam bu puanla mumkun mu?
70 puanla oldukça zor. ama tabi açıktan atamalarla belki. geçen yıl 81 bu yıl 80 aldım 0 umut

Boşuna hayal kurma derim
Ortaogretimden 3,5 milyona yakın insan sınava girdi diyorlar ama gel gör ki 156 kişi alınacakmış sadece

Bu saatten sonrada iyice zorlaşacak deyim sana

156 kisi mi:110: 3milyon kisi benim gibi calismadan ya tutarsa diye girmistir muhtemelen

Memur olmak sınavla artık zor. Mülakatla girilen yerlere başvurabilirsiniz takip edip. Bir de artık tercih için bile ücret alıyorlarmış! Hiç yapmayın bence

Bu sene kpss tarihinin en yüksek katılımlı sınavı oldu. Toplam 6 milyona yakın kişi sınava girdi. Sebep? Çok atılan oldu, onların yerine bizi alacaklar diye millet gaza geldi. Hiç aklında olmayan bile sınava girdi. Peki noldu, o kadar insana yalnızca 2 bin kadro verdiler. 95 puanlı insanlar bile açıkta kalacak bazı bölümlerde ne yazıkki.

Bende ilkkez girdim
68 le bişeyler olmaz diye düşündüm
Okuldan çıkalı 18 sene oldu
Ve ben tr de hiç okula gitmedim
68 sanırım benim için güzel bir puan
Hiç çalışmadım üstelik

İmkanınız varsa iyi bir seçenek.
Ya da 2018e daha sıkı çalışın :)

Acikcasi calisip 1 iki puanla kacirirsam cok uzulurum oyuzden kasmaya gerek yok iki cocugum var zaten o denli kapanamam.

Imkanim oldugundan degil el isi birseyler yapip bir iki satarim belki bilmem dusunmek lazim

Back
X