ÖSYM İLE ATANDIĞIN SÖZLEŞMELİ kadrolarında hiçbir sorun yaşamazsın canım ,bunlar 399 sayılı kanuna tabiler .
ben de 2004 yılında böyle bir kuruma atandım ,buralar genelde kit ,yani adı sadece sözleşmeli ,657 lilerle aynı haklara sahipsin ,maaşın onlara göre biraz daha yüksek oluyor ,ben de bakmadan tercih yapmıştım ,ilk başta kazandığımda tedirgin olmuştum ama 9 yıllık memurum ve adı sözleşmeli ama kadro karşılığı sözleşme bu ,yani işten atılma durumun yok ,çalıştığın kurum özelleşse bile başka kuruma naklediyorlar seni ..
canım kadroların karşısında yazar sözleşmeli olanların ,o kısma bak açıklayıcı bilgi vardır ordatüm arkadaşlara çok teşekkür ederim yorumlarınız için. içim rahatladı bi nebze. peki o bahsettiğiniz sözleşmelileri de tercihe mi yazacağım? dersaneye gitmiyorum da pek bilgim yok.
4001 kodlu tercihlerin yanında onları da ekleyeceğim yani?
bi de KİT'lerin atanma puanı kaç canım? ben 80'e anca ulaşabiliyorum :26:
KPSS'ye hazırlanıyorum bir yandan çalışıyorum da. Özel sektör canıma okuyor.
Memurlukta da İstanbul dışı istemiyorum düz memurluk için uğraşıyorum. Ama baya yüksek puanlar. Yani İst içi atanamam büyük ihtimnal. Bu sözleşmeli olayı nasıl oluyor? Kafam allak bullak oldu biri beni aydınlatsın lütfen
bi de KİT'lerin atanma puanı kaç canım? ben 80'e anca ulaşabiliyorum :26:
canım kadroların karşısında yazar sözleşmeli olanların ,o kısma bak açıklayıcı bilgi vardır orda
valla ben 2004 te 83 ile atanmıştım ama şimdi kaç puan aralığında hiç bilmiyorum
bir önceki sınavda hangi kurumlar kaç puanla almış bakarsan az çok bilgi sahibi olursun
merhba canım ben 657ye tabi 399 khk ile çalışıyorum sözleşmeyi ilk atandığımda imzaladım ve bir daha imzalamadım 657nin hertürlü hakkı sendede oluyor sadece senelik izinler bir sonraki seneye devretmiyor ama bu 399 için geçerli diğer sözleşmelileri bilemiyoırum bende istanbulda çalışıyorum 4001 koduyla atandım senin bölüm ne
ben düz memurluktan girmek istiyorum da, tekstil öğretmeniyim. öğretmenlik zor atıyor bizde.
yalnız 95'le atanmışsın ben o kadar hayatta yapamam, yani dediğim gibi 80 anca. atanamam dimi İstanbul'a :26:
arkadaşım sen yeter ki memur ol sözleşmeli olsun sıkıntı yok şimdiye kadar sözleşmeli atanıpta işinden atılan var mı? Ayrıca seçim öncesi herkesi kadroya geçiriyorlar merak etme en fazla 1-2 yıl sözleşmeli çalışırsın.kpss'ye hazırlanıyorum bir yandan çalışıyorum da. özel sektör canıma okuyor.
Memurlukta da istanbul dışı istemiyorum düz memurluk için uğraşıyorum. Ama baya yüksek puanlar. Yani ist içi atanamam büyük ihtimnal. Bu sözleşmeli olayı nasıl oluyor? Kafam allak bullak oldu biri beni aydınlatsın lütfen
canım bende matematik öğretmeniyim ama p10dan en fazla 76 alabildim p3üm daha yüksekti mecbur memur atamalarna tercih yaptım bende yıllarca hep 73-74 alıyordm ama son sene kastım şükür oldu sana tavsiyem kpss için en verimli dönemdesin burda daha öncede yazmıştım ösymini sitesinden yada belki başka yterlerdende temin edebilrsin geçmiş yıllara ait önlisans lisans kpss ygs polislik jandarmalık kaymakamlık vs sınavları çıkart ve deneme şeklinde evde çöz ösym dönüp dolaşıp aynı soruları sorar atıyorum matematikte soru tarzı aynıdır ama değişkenleri değiştirir gibi ben vatandaşlıkta coğrafyada tarihte kaç tane aynı soru yakaladım son 40 güne girdik heralde ben son 40 gün sadece deneme çözmüştüm hem süreyi iyi kullanmayı öğrenirsin heyecanını yönetirsin hemde yapamadığın konuları yapamadığın soru üzerinden oturtursun Allah yardımcın olsun
arkadaşım sen yeter ki memur ol sözleşmeli olsun sıkıntı yok şimdiye kadar sözleşmeli atanıpta işinden atılan var mı? Ayrıca seçim öncesi herkesi kadroya geçiriyorlar merak etme en fazla 1-2 yıl sözleşmeli çalışırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?