Menopoz menapoz ve cylo prognova

• Konu Sahibi Konu Sahibi Filo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Menopoz nedir ? Belirtileri ve menopoz süreci hakkında paylaşımlar

Filo

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2007
1.155
13
683
Bursa
bir kaç zamandır adet düzensizliğim vardı..doktora gittm ve fsh 101 çıktı....yaşım 42....doktor menapoz dedi.cylo prognova verdi.....2 yıl kullanmamı söyledi...bu ilaç bu kadar uzun zamn kullanılırmı...aranızda kullanan varmı....

cnm bende kullanıyorum cyclo ama aralıklarlaa.Eğer ateş basman vb.durumun yoksaa yada bebek düşüncen yoksa aralıklarla kullanabilirsin..
Ben 27 yaşımda olduğumdan ve bu ateş basmaları gerginlik vb durumları yaşadığımdan ne kadar vücudum dayanabilirse sabrediyorum ama sonunda içiyorum adet olabilmek için cycloyu..:14::14::14::14::14:

uzun süre kullanan yokmu...............

banada verdi bu ilacı doktor fsh 133 çıktı.
1 yıl kullanmamı ve bir yıl sonra kontrole gitmemi söyledi.
ben bebek istiyorum inşallah işe yarar :(
rabbim tüm isteyenlerin , benimde yüzümüze bakar.
hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü evlatlar nasip eder inşallah...

banada verdi bu ilacı doktor fsh 133 çıktı.
1 yıl kullanmamı ve bir yıl sonra kontrole gitmemi söyledi.
ben bebek istiyorum inşallah işe yarar :(
rabbim tüm isteyenlerin , benimde yüzümüze bakar.
hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü evlatlar nasip eder inşallah...

cnm sen adet olabiliyormuydun............

aynen öyle dedi. yanlış hatırlamıyorsam bu ilaçla adet olabilecekmişim. işte adet olduğum zaman yumurtlamada olacakmı onu bilmek istemiştim.

[QUeli.....OTE=nicksizim;27192538]aynen öyle dedi. yanlış hatırlamıyorsam bu ilaçla adet olabilecekmişim. işte adet olduğum zaman yumurtlamada olacakmı onu bilmek istemiştim.[/QUOTE]

cnm bu ilaçla fsh düşüyor ....bnm fsh düşmüştü tüp bebek tedavisi oldum fakat yumurtalar boş çıktı....fsh düşüyor ama yumurtaların kaliteli olup olmaması şüpheli....ilacı ne kadar zamandır kullanıyorsun......

Back
X