Evet 3 ay boyunca hic bakilmadi yumurta boyutuna kafam inanilmaz karisik suan ya bugun gittik yumurta boyutu 13.9 olmus 3gun daha menapur igne pazar gunu catlatma ignesi dedi oyle mi diyorsunuz ama suan tedavi asamasinda baska doktor kabul eder mi ki bir de ozel bir hastaneye gidiyorumAciiiil doktorunu değiştirmelisin. Nasıl bakmadan çatlatma iğnesi verir? Bu mümkün değil ya yumurtan erken çatlarda ve iğneye gerek kalmazsa? 3 ay klomeni hiç yumurta boyutuna bakmadan mı kulllanın dedi?
Klomen basit bir ilaç değil. Kist yapar, rahim incelmesi yapar ve daha bir sürü şey. Klomeni kullanırsınız. İdeal büyüklükte yumurta varsa iğne yapılır. İlişki saati verilir. Böylece şans arttılmaya çalışılır. Doktorunuz doğru yapmıyor. Klomen topiklerinde yüzlerce mesajım vardır. Çok fazla bu konuyu konuştum. Ben böyle bir şey duymadım. İsterseniz oralarda yazılanları da okuyun. 4 kez kullandım ben de reglken bakılır yumurta büyüme aşamasında bakılır iğneden önce son kontrol olarak bakılır. Neye göre iğneye geçti doktorunuz. Belki klomenle güzel boyutlara ulaştı ama bakmadığı için bilmiyor. Hamile kalamamanız yumurta bütümesiyle alakalı değil belki klomen de yumurta büyüttü ama nasip olmadı.Evet 3 ay boyunca hic bakilmadi yumurta boyutuna kafam inanilmaz karisik suan ya bugun gittik yumurta boyutu 13.9 olmus 3gun daha menapur igne pazar gunu catlatma ignesi dedi oyle mi diyorsunuz ama suan tedavi asamasinda baska doktor kabul eder mi ki bir de ozel bir hastaneye gidiyorum
Evet 3 ay boyunca hic bakilmadi yumurta boyutuna kafam inanilmaz karisik suan ya bugun gittik yumurta boyutu 13.9 olmus 3gun daha menapur igne pazar gunu catlatma ignesi dedi oyle mi diyorsunuz ama suan tedavi asamasinda baska doktor kabul eder mi ki bir de ozel bir hastaneye gidiyorumAciiiil doktorunu değiştirmelisin. Nasıl bakmadan çatlatma iğnesi verir? Bu mümkün değil ya yumurtan erken çatlarda ve iğneye gerek kalmazsa? 3 ay klomeni hiç yumurta boyutuna bakmadan mı kulllanın dedi?
Klomen kullanilmis sira ignede diyerek igneye gecti ben hatta bu ay da adet olursam ne olacak diye bir soru sordum rahim filmi ve gerekirse tup bebek dedi inanilmaz moralim bozuk farkli bir sehirden gidiyoruz o nedenle mi bir daha gelmenize gerek yok dedi bilemiyorum ultrosonda yumurtalik ve rahim duvarinda skinti olmadigini soyledi bu arada cok teswkkurlerKlomen basit bir ilaç değil. Kist yapar, rahim incelmesi yapar ve daha bir sürü şey. Klomeni kullanırsınız. İdeal büyüklükte yumurta varsa iğne yapılır. İlişki saati verilir. Böylece şans arttılmaya çalışılır. Doktorunuz doğru yapmıyor. Klomen topiklerinde yüzlerce mesajım vardır. Çok fazla bu konuyu konuştum. Ben böyle bir şey duymadım. İsterseniz oralarda yazılanları da okuyun. 4 kez kullandım ben de reglken bakılır yumurta büyüme aşamasında bakılır iğneden önce son kontrol olarak bakılır. Neye göre iğneye geçti doktorunuz. Belki klomenle güzel boyutlara ulaştı ama bakmadığı için bilmiyor. Hamile kalamamanız yumurta bütümesiyle alakalı değil belki klomen de yumurta büyüttü ama nasip olmadı.
Ne zaman baktı ultrasonda?Evet 3 ay boyunca hic bakilmadi yumurta boyutuna kafam inanilmaz karisik suan ya bugun gittik yumurta boyutu 13.9 olmus 3gun daha menapur igne pazar gunu catlatma ignesi dedi oyle mi diyorsunuz ama suan tedavi asamasinda baska doktor kabul eder mi ki bir de ozel bir hastaneye gidiyorum
Klomen kullanilmis sira ignede diyerek igneye gecti ben hatta bu ay da adet olursam ne olacak diye bir soru sordum rahim filmi ve gerekirse tup bebek dedi inanilmaz moralim bozuk farkli bir sehirden gidiyoruz o nedenle mi bir daha gelmenize gerek yok dedi bilemiyorum ultrosonda yumurtalik ve rahim duvarinda skinti olmadigini soyledi bu arada cok teswkkurler
Bugun bakti 5menapur bittikten sonra.klomen kullanirken de o ay basarisizsa muayeneye gittim sadeceNe zaman baktı ultrasonda?
Ve gecwn hafta cumartesi adetimin 2.gunu gittigimizde baktiNe zaman baktı ultrasonda?
Anladım. Bence mutlaka başka doktora gidin. Mutlaka.Bugun bakti 5menapur bittikten sonra.klomen kullanirken de o ay basarisizsa muayeneye gittim sadece
Sizce pazar gunu catlatma ignesi olmadan cumartesi baska doktora gitmem daha mi dogru olurAnladım. Bence mutlaka başka doktora gidin. Mutlaka.
Varsa imkanınız gidin. Tüm yaşadıklarınızı güzelce anlatın.Sizce pazar gunu catlatma ignesi olmadan cumartesi baska doktora gitmem daha mi dogru olur
Ozel mesaj yazdim size burayi cok bilmiyorum bakabilirseniz sevinirimVarsa imkanınız gidin. Tüm yaşadıklarınızı güzelce anlatın.
Hangi doktor acaba bende menepour kullanıyorum bugün de çatlatma iğnesi vuruldum en son Perşembe günü muayene oldum benimde doktorum yumurta çatlamış mı diye bakmıyor açıkçası benim de kafam karışık dün kasıklarımda ağrı vardı çatlama ağrısı gibiEvet 3 ay boyunca hic bakilmadi yumurta boyutuna kafam inanilmaz karisik suan ya bugun gittik yumurta boyutu 13.9 olmus 3gun daha menapur igne pazar gunu catlatma ignesi dedi oyle mi diyorsunuz ama suan tedavi asamasinda baska doktor kabul eder mi ki bir de ozel bir hastaneye gidiyorum
Cok cok cok sacma. Bende iğne oldum doktorum yumurtımı ölçtü iğneyi yaptı ama çatladımı diye bakmadı cagırmadı sonra kiste dönüştü ve bu ay tam 15gün regl gördüm berbat psıkolejı içindeyim doktorum cok iyi evet ama kafamda sorular.. sonra hormon ılacı verdi adetimi daha cok getirdi kistim düşmüş rahim duvarım incelmiş şimdi gene gittik bu seferde antıbıyotık verdı 3tane 3güm içicem bide doğum kontrol verdi onu asla içmedim içmicem. Carsamba baska yere randevu aldım devlete gıdıcem bu sefer bakalım ne diyecekler. Bana kist oldu demedi sonradan gidince söyledi o beni mahfettiEvet 3 ay boyunca hic bakilmadi yumurta boyutuna kafam inanilmaz karisik suan ya bugun gittik yumurta boyutu 13.9 olmus 3gun daha menapur igne pazar gunu catlatma ignesi dedi oyle mi diyorsunuz ama suan tedavi asamasinda baska doktor kabul eder mi ki bir de ozel bir hastaneye gidiyorum
Klomen kullanilmis sira ignede diyerek igneye gecti ben hatta bu ay da adet olursam ne olacak diye bir soru sordum rahim filmi ve gerekirse tup bebek dedi inanilmaz moralim bozuk farkli bir sehirden gidiyoruz o nedenle mi bir daha gelmenize gerek yok dedi bilemiyorum ultrosonda yumurtalik ve rahim duvarinda skinti olmadigini soyledi bu arada cok teswkkurler
Aciiiil doktorunu değiştirmelisin. Nasıl bakmadan çatlatma iğnesi verir? Bu mümkün değil ya yumurtan erken çatlarda ve iğneye gerek kalmazsa? 3 ay klomeni hiç yumurta boyutuna bakmadan mı kulllanın dedi?
Mervecim ne diyorsunbu sonucaVarsa imkanınız gidin. Tüm yaşadıklarınızı güzelce anlatın.
Catlatma ignesi sonrasi 16.ghn bu aradaAciiiil doktorunu değiştirmelisin. Nasıl bakmadan çatlatma iğnesi verir? Bu mümkün değil ya yumurtan erken çatlarda ve iğneye gerek kalmazsa? 3 ay klomeni hiç yumurta boyutuna bakmadan mı kulllanın dedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?