• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Menegon İğne Kullanan Varmı

zeliha57

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2009
44
0
86
38
Kütahya
Merhaba arkadaşlar daha önce söylemiştim ben hipoluyum ve menogon iğne kullanıyorum sonrada çatlatıcı iğneye geçeceyim kullanıpta sonuç alan varmııııııı

Merhaba arkadaşlar daha önce söylemiştim ben hipoluyum ve menogon iğne kullanıyorum sonrada çatlatıcı iğneye geçeceyim kullanıpta sonuç alan varmııııııı

canım ben menegon kullandım aşılama yapıldı sonuç negatif çıktı inşalah sana faydası olur ve hamile kalırsın

Allah çocuk isteyen herkeze verir inşallah ben tedaviye yeni başladım daha salı günüde doktora gidecem ne derse artık.

Toplam 12 tane menegon yedim kutu olarak tedavim sürecinde sabah 2 doz 2 su olarak akşam 3 doz 2 su olarak 1 kutuyu bitirdim canım sonra çatlatma iğnesi yedim ovitrelle göbekten ....

RABBıM ıNŞ DUALARINIZI KABUL EDER

mrb bende menogon kullanıyorum 1 ay arayla 2 sefer kullandım ardındanda çatlatma iğnesi ama işe yaramadı bu ay yine ara verdik gelecek ay büyük ihtimalle aşılama yapılacak allah isteyen herkese nasip etsin bekleyipte hayal kırıklığına uğramak çok zor Çok üzgünüm çoook

kızlar igne dozunu 5 toz 2 su yapmıs olan varmı
ben 5 gün femara 3gün igne (1toz1su)kullandım yumurta olusmadı
simdide dr 4günlük igne verdi(5 toz 2 su)
25 yasındayım yumurtalık rezervim az ve yumurtamkalıtesiz
fsh 30
aranızda benimle aynı durumda olan varsa bana yol gostersin lüütfen
bu arada ignem merional

Back
X