MENEGON İĞNESİ OLUPTA ADET OLAMAYAN VAR MI?

sumos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2007
182
45
98
40
MERHABA ARKADAŞLAR
BENİM BU SİTEYE ÜYELİĞİM OLMASINA RAĞMEN İNTERNETSİZLİKTEN GİREMEYENLERDENİM :) SİZE BİR SORUM OLACAKTI. BEN İLERİ DERECEDE POLİKİSTİKMİŞİM. İLK ÇOCUĞUMDA TEDAVİYLE OLMUŞTU. FAKAT ŞU AN ESKİSİ GİBİ DEĞİLMİŞ. KLOMEN KULLANDIM YUMURTALARDA BİR DEĞİŞİKLİK OLMADI. MENEGON KULLANDIM SONRADA PRENGLY ÇATLATMA İĞNESİ OLDUM AMA TUTMADI. BU AY DOKTORUM SADECE MENEGONU KULLANDIRDI ÇATLATMA İĞNESİNİ VURMADI KENDİ KENDİNE ÇATLAMASINI İSTEMİŞ. BENİM SORUM ŞU. BU İĞNEĞİ KULLANIPTA ADET OLAMAYAN VAR MI? YARIN ADET OLMAM LAZIM AMA HİÇ BİR BELİRTİM YOK. KASIKLARIMDA ARA ARA BATMA HARİCİ HİÇ BİR BELİRTİM YOK. ACABA YUMURTALAR ÇATLAYAMADIMI? BENİM GİBİ OLAN BAYAN ARKADAŞLAR VARMI

Ben geçen ay 11 tane menegon iğne yaptırdım sonra çatlatma iğneside yaptırdım tabi 26. Gün adet oldum aşılama yapılmıştı bana, senin pko oldugu için zaten adetlerin gecikir çatlatma iğneside yapılmamış, bende pko yok ama kk da okudugum kadarıyla adet gecikmesi oluyor. İnşallah senin gecikme hamileliktendir... ;)

Ben geçen ay 11 tane menegon iğne yaptırdım sonra çatlatma iğneside yaptırdım tabi 26. Gün adet oldum aşılama yapılmıştı bana, senin pko oldugu için zaten adetlerin gecikir çatlatma iğneside yapılmamış, bende pko yok ama kk da okudugum kadarıyla adet gecikmesi oluyor. İnşallah senin gecikme hamileliktendir... :KK66:
geçen hafta bir iki gün akıntım oldu. yapış yapış ama şu anda hiç bir şey yok çok az nadir olarak akıntım var. inşallah dediğin gibi hamileyimdir. :110:

geçen hafta bir iki gün akıntım oldu. yapış yapış ama şu anda hiç bir şey yok çok az nadir olarak akıntım var. inşallah dediğin gibi hamileyimdir. :110:
Geçen hafta adetinin kaçıncı günüydü canım belki yumurtlama akıntısıdır şeffaf uzayan akıntı dimi?

Geçen hafta adetinin kaçıncı günüydü canım belki yumurtlama akıntısıdır şeffaf uzayan akıntı dimi?
21 veya 22, günü beyaz yoğun akıntı geldi cnm. akabinde 2 gün sonra şeffaf uzayan akıntı oldu yine 1 seferliğe mahsus şu anda hafif bi ıslaklık mevcut

21 veya 22, günü beyaz yoğun akıntı geldi cnm. akabinde 2 gün sonra şeffaf uzayan akıntı oldu yine 1 seferliğe mahsus şu anda hafif bi ıslaklık mevcut
Bu ay benimde öyle oldu canım ovulasyon testinde 16. Gün çift çizgi çıktı 1 hafta kadar sonra 22-23-24. Günlerde şeffaf akıntı oldu aynı yumurtlama akıntısı gibi, bugünde 27. Günüm sümük gibi akıntı oldu yine uzayan akıntı ama rengi biraz sarımsı inşallah hamileyizdir :anneadayı:

Bu ay benimde öyle oldu canım ovulasyon testinde 16. Gün çift çizgi çıktı 1 hafta kadar sonra 22-23-24. Günlerde şeffaf akıntı oldu aynı yumurtlama akıntısı gibi, bugünde 27. Günüm sümük gibi akıntı oldu yine uzayan akıntı ama rengi biraz sarımsı inşallah hamileyizdir :anneadayı:
SONRA DEVAM ETTİMİ CANIM AKINTIN? ADETİNE NE KADAR VAR ŞİMDİ

SONRA DEVAM ETTİMİ CANIM AKINTIN? ADETİNE NE KADAR VAR ŞİMDİ
25-26. Gün normal beyaz akıntı oldu uzamayan akıntı bugün 27. Gün yani bugün sümüksü akıntı oldu canım, geçen ay menegon yaptırdıgımda aşılamada yapılmıştı 26. Gün adet olmuştum, geçen aya göre 1 gün geçti ama ben 30 günü doldurmayı bekleyecem inşallah adet olmam, bikaç gündürde gögüslerim aşırı kaşınıyor ama agrı falan yok arada bi sızlama gelip geçiyor o kadar tatlım...

25-26. Gün normal beyaz akıntı oldu uzamayan akıntı bugün 27. Gün yani bugün sümüksü akıntı oldu canım, geçen ay menegon yaptırdıgımda aşılamada yapılmıştı 26. Gün adet olmuştum, geçen aya göre 1 gün geçti ama ben 30 günü doldurmayı bekleyecem inşallah adet olmam, bikaç gündürde gögüslerim aşırı kaşınıyor ama agrı falan yok arada bi sızlama gelip geçiyor o kadar tatlım...
AYY HADİ BAKALIM İNŞALLAH HAYIRLI HABERLER GETİRİRSİN BİZE. BENİM BELİM AĞRIYOR KASIKLARIM ARA ARA BATIYOR GÖGÜSLERİMDE DOLGUNLUK VAR O KADAR BEN PEK ÜMİTLİ DEĞİLİM BU AYDAN. BENDE GELEN AKINTI SARIMSI DEĞİLDİ. BİLDİĞİN ŞEFFAF UZAYAN Bİ AKINTIYDI ODA GEÇTİ

cnm bende seninle aynı durumdayım da şimdi menegon kullandım adetim 7 gün gecikti sen adet oldun mu sonra

Back
X