menegon iğnesi

dr buay banada menegon verdi geçtiğim aylarda klomen kullanıyordum yumurtam birtane oluyordu buay rahim filmi çekildim tüplerde açık ama iğneye başladım negibi sonuç alırım birde bir sorunmu var acaba değiştirdi ya anlayamıyorum dahamı etkili bilginiz varmı neolur yardımcı olun

canım menogon klomenden kat kat üstündür bunu bil ben ikisinide kullandım ilk klomenle denedik hiç bi fark etmedi bile menogon 3 kutuda çok iyi sonuç verdi bana fakat kamile kalamadım sonra baya oldu tedaviyi bıraktık sormak istediğin varsa seve seve cevaplarım

canım menogon klomenden kat kat üstündür bunu bil ben ikisinide kullandım ilk klomenle denedik hiç bi fark etmedi bile menogon 3 kutuda çok iyi sonuç verdi bana fakat kamile kalamadım sonra baya oldu tedaviyi bıraktık sormak istediğin varsa seve seve cevaplarım

cnm çok sağol ben yeni üye oldum yeni yeni bişeyleri yazmaya başladım ancak........ birkaç ay klomen+pregnil kullandım hamile kalamayınca dr um buay film çekti klomenide menegonla değiştirince bir sorunmu var diye korkuyorum şimdi sen film çekildinmi?

cnm çok sağol ben yeni üye oldum yeni yeni bişeyleri yazmaya başladım ancak........ birkaç ay klomen+pregnil kullandım hamile kalamayınca dr um buay film çekti klomenide menegonla değiştirince bir sorunmu var diye korkuyorum şimdi sen film çekildinmi?

hala ordamısın neolur gitmemiş ol

canım ben pko.yum..
tedavime ilk klomen+prengly ile başladım.. sonrasında rahim filmi çekildim.. sonrasında puregon diğerinde de gonal-f.. 3aşılama bitti sonuç alamadım..
ilk tüp denemem yapıldı puregon kullandım gebelik oldu ama düşük yaptım..
2.tüp denememi de yaptırdım yine puregon ile ama e2(yumurta içerisindeki kaliteyi gösterir) düşük çıkınca hem puregon hemde menegon kullanmaya başladım..
şükür gebeyim.. RABBıM herkese nasip etsin..
benim sana tavsiyem.. öncelikle doktorundan emin ol aklında soru işaretleri bırakmayan bir hekim olsun.. senin için doğru tedaviyi uyguladığına inanıp güveniyorsan,hçbirşeyi kurcalama.. klomen bu tedavilerin ilk aşamasıdır.. 2.aşama olarak iğneli tedaviye geçilir..
gördüğün üzere piyasadaki tüm ilaçları kullandım iş ilaçta değil.. ilacın dozunu iyi ayarlamada yani doğru uygulanan tedavide..
ALLAH tez zamanda hayırlı-sağlıklı bir şekilde kavuştursun seni yavruna inş..

demekki klomen sanada fayda etmedi drunda tüplerinin açık olduğuna emin oldu ve daha etkili bi ilaç yazdı sana menogon gerçekten çok iyi inşallah faydasını görürsün
sorun yok korkma sakın ama iğnelerini aksatma beni 2 günde bir kontrol etmişti 3. kutuda tamam dedi ve ilişki verdi şans tutmadı ama yumurtalarım çok iyi gelişti o ay neyse sen kullan sonra pregnil adlı çatlatma iğnesinide yaptır ve ilişkide bulun sonra bekle adetgününü hadi hayırlısı inşallah deva olur rabbim hepimize nasip etsin ben 3.5 yıldır bekliyorum

cnm inşallah rabbim isteyen herkese verir sen 3.5 yıldır istiyormusun kaç senelik evlisin ben 4 yıldır evliyim yaklaşık 1 senedir istiyoruz bana dr um 4.gün başlamamı söyledi 6 tane iğne olucam 10. gün kontrole çağırdı herhalde çatlatma iğnesini söylicek ilişki günü vericek bakalım her ay sabırsızlıkla beklemekten adet günüme kadar 1 hafta hergün b-hcg yaptırmaktan sonrada hayal kırıklığına uğramaktan yoruldum inşallah buay öyle olmaz bende size müjdeli haberi veririm

canım ben 3.5 yıldır evliyim ve hiç bi kere bile korunmadık ben çok istediğim için ama kısmet işte ..
hadi inşallah müjdeli haberini verirsin çok sevinirim ..
ama şöyle bişey var benim troid sorunumdan dolayı yumurtlamam olmuyor ben su an kadın dr değilde guatr dr gidiyorum yani endokrine hormonlarım çok yüksek bu sebepten ne adet ne bebek olmuyor bakalım tedavi oluyorum hakkımızda hayırlısı

canım ben pko.yum..
tedavime ilk klomen+prengly ile başladım.. sonrasında rahim filmi çekildim.. sonrasında puregon diğerinde de gonal-f.. 3aşılama bitti sonuç alamadım..
ilk tüp denemem yapıldı puregon kullandım gebelik oldu ama düşük yaptım..
2.tüp denememi de yaptırdım yine puregon ile ama e2(yumurta içerisindeki kaliteyi gösterir) düşük çıkınca hem puregon hemde menegon kullanmaya başladım..
şükür gebeyim.. RABBİM herkese nasip etsin..
benim sana tavsiyem.. öncelikle doktorundan emin ol aklında soru işaretleri bırakmayan bir hekim olsun.. senin için doğru tedaviyi uyguladığına inanıp güveniyorsan,hçbirşeyi kurcalama.. klomen bu tedavilerin ilk aşamasıdır.. 2.aşama olarak iğneli tedaviye geçilir..
gördüğün üzere piyasadaki tüm ilaçları kullandım iş ilaçta değil.. ilacın dozunu iyi ayarlamada yani doğru uygulanan tedavide..
ALLAH tez zamanda hayırlı-sağlıklı bir şekilde kavuştursun seni yavruna inş..
hayırlısı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın yavrunu nekadarlık oldu. bide merak ediyorum (pko) nedemek ben bilmiyorum neyin kısaltması açıklarsan sevinirim

canım ben 3.5 yıldır evliyim ve hiç bi kere bile korunmadık ben çok istediğim için ama kısmet işte ..
hadi inşallah müjdeli haberini verirsin çok sevinirim ..
ama şöyle bişey var benim troid sorunumdan dolayı yumurtlamam olmuyor ben su an kadın dr değilde guatr dr gidiyorum yani endokrine hormonlarım çok yüksek bu sebepten ne adet ne bebek olmuyor bakalım tedavi oluyorum hakkımızda hayırlısı

çok geçmiş olsun benim bir sorunum yok gibi olsaydı dr şuana kadar bulurdu dimi

bide benim yumurtalarım klomen kullanırken her defasında vardı yani yumurta olmayan ay yoktu 18 20 mm hep oluyordu

saol canım.. RABBıM en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde kavuştursun sizi de yavrularınıza inş.. kimseye aratmasın çok zor..
benim 3.ayım bitti şükür..
pko: polikistikover yumurtalıklarım kist yapmaya meyilli.. yani her ay birden fazla yumurta gelişmeye çalışıyor ve hepsi çatlayamıyor.. çatlayamadığı içinde yumurtalık kistleri oluşuyor..
bu sorun yüzünden,yani kistin boyutu çok büyüdüğü için,
sağ yumurtalığım ve tüpümü kaybettim..
tek yumurtalık ve tek tüp ile yoluma devam ettim.. aşılamalar bana yaramadı ama yarayan çok kişi de gördüm.. klomen ile hamile kalan da çok..
herşeyin önce nasip sonra doğru tedavi doğru doktor olduğuna inanıyorum..

Arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrr yarın

(tüp bebek fiyatlarında indirim istiyoruz )

topiğinde mail günü lütfen topiğe uğrayıp hazırlanan dilekçeyi gerekli yerlere mail olarak atarmısınız

lütfen herkese haber verelim

Back
X