Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kullanmıştım canım hayırdır?
canım menogon klomenden kat kat üstündür bunu bil ben ikisinide kullandım ilk klomenle denedik hiç bi fark etmedi bile menogon 3 kutuda çok iyi sonuç verdi bana fakat kamile kalamadım sonra baya oldu tedaviyi bıraktık sormak istediğin varsa seve seve cevaplarım
cnm çok sağol ben yeni üye oldum yeni yeni bişeyleri yazmaya başladım ancak........ birkaç ay klomen+pregnil kullandım hamile kalamayınca dr um buay film çekti klomenide menegonla değiştirince bir sorunmu var diye korkuyorum şimdi sen film çekildinmi?
cnm çok sağol ben yeni üye oldum yeni yeni bişeyleri yazmaya başladım ancak........ birkaç ay klomen+pregnil kullandım hamile kalamayınca dr um buay film çekti klomenide menegonla değiştirince bir sorunmu var diye korkuyorum şimdi sen film çekildinmi?
hayırlısı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın yavrunu nekadarlık oldu. bide merak ediyorum (pko) nedemek ben bilmiyorum neyin kısaltması açıklarsan sevinirimcanım ben pko.yum..
tedavime ilk klomen+prengly ile başladım.. sonrasında rahim filmi çekildim.. sonrasında puregon diğerinde de gonal-f.. 3aşılama bitti sonuç alamadım..
ilk tüp denemem yapıldı puregon kullandım gebelik oldu ama düşük yaptım..
2.tüp denememi de yaptırdım yine puregon ile ama e2(yumurta içerisindeki kaliteyi gösterir) düşük çıkınca hem puregon hemde menegon kullanmaya başladım..
şükür gebeyim.. RABBİM herkese nasip etsin..
benim sana tavsiyem.. öncelikle doktorundan emin ol aklında soru işaretleri bırakmayan bir hekim olsun.. senin için doğru tedaviyi uyguladığına inanıp güveniyorsan,hçbirşeyi kurcalama.. klomen bu tedavilerin ilk aşamasıdır.. 2.aşama olarak iğneli tedaviye geçilir..
gördüğün üzere piyasadaki tüm ilaçları kullandım iş ilaçta değil.. ilacın dozunu iyi ayarlamada yani doğru uygulanan tedavide..
ALLAH tez zamanda hayırlı-sağlıklı bir şekilde kavuştursun seni yavruna inş..
canım ben 3.5 yıldır evliyim ve hiç bi kere bile korunmadık ben çok istediğim için ama kısmet işte ..
hadi inşallah müjdeli haberini verirsin çok sevinirim ..
ama şöyle bişey var benim troid sorunumdan dolayı yumurtlamam olmuyor ben su an kadın dr değilde guatr dr gidiyorum yani endokrine hormonlarım çok yüksek bu sebepten ne adet ne bebek olmuyor bakalım tedavi oluyorum hakkımızda hayırlısı